Jump to content

Recommended Posts

Posted

Op de schooltuin waar ik werkzaam ben hebben we dit jaar hemelvaartboontjes of heilige boontjes gezet. Dat is heel goed gelukt met een hele mooie oogst. Ik heb de jonge bonen geplukt en als snijbonen gegeten. Een bijzonder lekkere smaak en de bonen zijn heel snel gaar. Maar nu heb ik de rest van de bonen geplukt en opengemaakt en er zitten dan prachtige twee kleurige bonen in. Ik heb gelezen dat je de bonen eerst laat drogen, dan een nacht in de vriezer tegen de bonenvlieg en dan kun je het in een afgesloten glazen pot bewaren. Tot zover geen probleem. Maar ik kan op internet nergens een recept vinden. Heeft iemand misschien ervaring met het bereiden van een recept met deze bonen?

 

Met vriendelijke groet Dirk Dijkstra.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...