Margareth Geplaatst: 5 juli 2011 Share Geplaatst: 5 juli 2011 Misschien een gekke vraag, maar wat doen jullie met de buitenste bladeren van de rode kool die niet bij de krop horen zeg maar? Eten jullie die ook? Of kun je daar nog iets "leuks"/nuttigs mee doen indien niet? Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Jorieke123 Geplaatst: 5 juli 2011 Share Geplaatst: 5 juli 2011 Je kunt ze goed eten hoor, ze zijn alleen vrij stug dus moeten wat langer koken. Na een tijdje koken kan je ze ook gebruiken om er lekkere hapjes in op te rollen. Quote Veldvarkens.nl En: Veldvarkens-facebook Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
jasmin Geplaatst: 5 juli 2011 Share Geplaatst: 5 juli 2011 Deze vraag hield me bezig over het broccoliblad... zal ook wel te doen zijn, of niet? Quote http://www.facebook.com/JasminSoap https://jasminsoapstudio.com/ Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Margareth Geplaatst: 6 juli 2011 Auteur Share Geplaatst: 6 juli 2011 geen idee of je broccoliblad kunt eten eigenlijk... ik heb wel de bladbroccoli "spigariello" gezaaid, wil daar misschien wat zaadjes van hebben? Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.