Jump to content

Martijn

Members
 • Content Count

  84
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Berkelland
 1. Martijn

  Mojo Berry

  Eerste vruchten zijn een feit. Eerdaags maar eens proeven.
 2. Martijn

  Vlees konijnen

  Konijnenhok voor de voedsters is bijna klaar.
 3. Inderdaad, ze staan er al in. Moeten nog goed groeien om op te vallen. Deze rassen heb ik gepland: 1 Duke 2 Northland 3 Bleujay 4 Bleucrop 5 Goldtraube 71 6 Elliott
 4. Martijn

  Pawpaw

  https://www.petersonpawpaws.com/grafting Erg interessant filmpje over het enten van Pawpaw. Dit betekend dat je pawpaw in Nederland in juni moet enten.
 5. Neem alles niet zo serieus, dat maakt het leven een stuk aangenamer.
 6. Zijn speciale rassen voor. Info bij: https://www.desmallekamp.nl/nl/
 7. https://www.greengardenflowerbulbs.nl/nl/voorjaarsbloeiers/alle-bollen Deze is het goedkoopst bij grote partijen. https://www.bulbi.nl/nl/ Deze is meer voor de particulier.
 8. https://www.eetbaargoed.nl/product/8-uitmuntende-canadese-honing-haskap-rassen/ Deze afgelopen najaar geplant Wil je er een paar meer dan bestel deze: https://www.eetbaargoed.nl/product/honingbes-lonicera-caerulea11-goede-rassen/
 9. Dat de honingbes zal in Nederland zeker niet op nummer 1 komen. Het is natuurlijk voor de hobby fruitteler wel een leuke aanvulling op het assortiment. Vroeg in het seizoen al wat bessen kunnen snoepen is altijd prettig. Dit jaar ook 10 struikjes gekocht. 10 Canadezen. Zoals wij in de Achterhoek zeggen Kieken Wat Wordt.
 10. De bak voor de bramen en frambozen is bijna klaar. De stinzenbollen van kievistsbloemen en sterhyacint zitten in de grond.
 11. Zomerbloeiers gekocht: https://www.bulbi.nl/nl/asiatic-mixed-z23348-config
 12. Kunt beter een boer in de buurt zoeken met een mest scheider. De dikke fractie is ideaal voor tuin en bijna geurloos.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...