Jump to content

Martijn

Members
 • Posts

  206
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Berkelland

Recent Profile Visitors

1,014 profile views
 1. Martijn

  Pompoen 2022

  Losgestort kost wormenmest maar een fractie van de bedragen die ik hier zie. Zelf gekocht/opgehaald bij een bevriend hovenier voor 27,50 per kub.
 2. Martijn

  Pompoen 2022

  Hier heb ik voor het planten (tijdens het omspitten) flink vast stal(koe)mest toegevoegd aan de bodem. Na het planten een beetje NPK per plant. Daarna niks meer dat af en toe water.
 3. Martijn

  Pompoen 2022

  Golden Nugget blijkt een polvormer zonder ranken. Gelukkig wordt de open ruimte tussen de planten wel overgenomen door de buurt pompoenen 🎃
 4. Zevenblad, winde en heermoes bestrijden - 247Green.nl Afdekken met landbouwplastic waar heermoes een groot probleem is. Of een paar jaar gazon er van maken en wekelijks maaien.
 5. Martijn

  Pompoen 2022

  Van muscat de Provence heb ik 2 planten van over gehouden. Zeer slechte opkomst. Onderstaand beeld is van de vruchtbeginsels in deze planten.
 6. Martijn

  Pompoen 2022

  Geduld is een schone zaak. Komt vanzelf
 7. Martijn

  Pompoen 2022

  Hier oerwoud is gevuld
 8. Martijn

  Pompoen 2022

  1 week later
 9. Fruittuin.com is een prima adres. Jan en Nienke kunnen je prima adviseren. Erg leuk bedrijf met een passie voor hun product.
 10. Martijn

  Pompoen 2022

  Fre3ke, ik heb inderdaad een stalletje aan de weg. Verschillende eetbare pompoenen en grote voor 🎃. Dit gedeelte van de moestuin heb ik dit jaar aangelegd en de grasmat er onder gespit. Aangezien er nog engerlingen en ritnaalden in de bodem zitten de eerste 2 jaar pompoenen om de bodem schoon te krijgen.
 11. Martijn

  Pompoen 2022

  De pompoenen beginnen nu met een groeispurt en de eerste bloemen zitten erin.
 12. Martijn

  bijen houden

  Hier ook een begin gemaakt met bijen houden. 1 groot volk en 2 afleggers. 1 afleggen staat elders. 1/2 uur tijd per week voor een groot volk is voldoende. Honing slingeren niet meegerekend.
 13. fre3ke, ik ben best tevreden over de eerste opbrengst. Van vroege aardappelen hoef je ook geen topopbrengsten te verwachten op 3 juni Wanneer aardappelen planten met welke rassen en hoe? - Tuinadvies
 14. Frieslanders, half maart gepoot. Opbrengst van de eerste 2 planten
×
×
 • Create New...