Margareth Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Misschien een gekke vraag, maar wat doen jullie met de buitenste bladeren van de rode kool die niet bij de krop horen zeg maar? Eten jullie die ook? Of kun je daar nog iets "leuks"/nuttigs mee doen indien niet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorieke123 Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Je kunt ze goed eten hoor, ze zijn alleen vrij stug dus moeten wat langer koken. Na een tijdje koken kan je ze ook gebruiken om er lekkere hapjes in op te rollen. Quote Kom 15 april ook naar de Moestuinforumdag in Zelhem! www.moestuinforum.nl/forum/50-moestuinforum-dag/ Veldvarkens.nl En: Veldvarkens-facebook Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasmin Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Deze vraag hield me bezig over het broccoliblad... zal ook wel te doen zijn, of niet? Quote http://www.facebook.com/JasminSoap https://jasminsoapstudio.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Margareth Posted July 6, 2011 Author Share Posted July 6, 2011 geen idee of je broccoliblad kunt eten eigenlijk... ik heb wel de bladbroccoli "spigariello" gezaaid, wil daar misschien wat zaadjes van hebben? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.