appelvrouw Geplaatst: 27 juni 2017 Geplaatst: 27 juni 2017 invriezen ken ik wel, maar drogen? Moet je dat lang doen en op welke temperatuur? Behalve inmaken ( wat ik niet zo lekker vind) en jam en invriezen voor de clafoutis zoek ik nog naar andere manieren.. Quote We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
henkg Geplaatst: 27 juni 2017 Geplaatst: 27 juni 2017 Rumtopf met alleen kersen? Serveer-suggestie: Als klaar, dan de kersen flamberen met een klein beetje alcohol ca 50%. Direct daarna de kersen over (vanille)ijs doen. Glaasje met het rumtopf-nat ernaast. Quote 2025_teeltlijst (.xlsx)
appelvrouw Geplaatst: 27 juni 2017 Auteur Geplaatst: 27 juni 2017 Jajaja Henk , vergeten te vermelden, maar die heb ik natuurlijk al..steeltje op 1 cm afknippen en de volle pot overgieten met eau de vie...mmm laten staan tot Kerst, dat wel. Quote We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
appelvrouw Geplaatst: 28 juni 2017 Auteur Geplaatst: 28 juni 2017 Over kersen drogen maar verder in het topic over de Stockli. Ik heb nu een emmer kersen verwerkt, een kilo op eau de vie, 2 kilo ontpit in de vriezer, een kleine kilo gedroogd, anderhalve kilo met pitten in de vriezer voor de clafoutis.Nu emmer twee. Nog ideeën iemand behalve ontpitten en jam maken plus invriezen voor jam later? Quote We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Jorieke123 Geplaatst: 6 juni 2018 Geplaatst: 6 juni 2018 Ben wel benieuwd hoe je de rest uiteindelijk hebt verwerkt? Quote Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
appelvrouw Geplaatst: 8 juni 2018 Auteur Geplaatst: 8 juni 2018 Voornamelijk als kersengelei met cayennepeper en kardemom. Een klein beetje kersenijs, dat was hiet niet echt Quote We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.