Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Nou het is hier een beetje off-topic natuurlijk, maar goed: pepertjes ontpitten, ondertussen een pannetje met azijn en suiker opzetten (ik doe half/half), zodra dat lekker heet is doe ik de pepertjes er in. Even een tijdje mee laten koken (nou ja, ik laat het niet echt actief borrelen want dat is lastig met die holle pepers die dan steeds boven komen drijven) en ze er dan uit scheppen en in hete jampotten doen. Er gaan er meer in een pot dan je zou denken, zo in gekookte vorm. Beetje proppen dus ook, want daarna giet je die hete azijn met suiker er op en na het sluiten en op de kop zetten van de pot zal je zien dat er alsnog wel wat pepers bij hadden gepast. Pro-tip: stop de pepers met hun opening naar boven in de pot want dan loopt het vocht overal netjes in en heb je geen luchtbellen. 

  • Like 3

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...