Danuta Geplaatst: 15 juni 2013 Geplaatst: 15 juni 2013 Is er hier iemand die zuurkool inmaakt, in zuurkoolpot met waterslot of in gewone glazen potten..... of misschien wel ingekuild? Voor en nadelen vaan de verschillende manieren?Ik heb veel verschillende recepturen en bewerkingsmethoden bekeken maar ikzelf ben eigenlijk nooit een fan geweest van zuurkool, wel vaker vroeger met mijn moeder gemaakt, ook wel later maar altijd alleen maar gesneden met zout, peper en jeneverbessen.... Nu eet ik het wat vaker dus ik wil deze winter verschillende testen maken en eens wat uitproberen ) MVG Danuta MVG Danuta
jasmin Geplaatst: 15 juni 2013 Geplaatst: 15 juni 2013 Mijn eerste keer, ging helemaal goed.... na afloop bord op de kool gelegd, dat bord verzwaard, alles een paar dagen met niet afgesloten deksel laten pruttelen, daarna luchtdicht afgesloten. Staat nou op balkon, en zo nu en dan eten we zuurkool. Recept was heel basic. Als ik de zuurkool ga klaarmaken is het meestal met tomatenpuree, gehakt etc. De smaakmakers komen pas later. Pure zuurkool vind ik ook vreselijk om te eten. Maar op zijn Joegoslavisch vind ik het verwennerij om te eten. http://www.facebook.com/JasminSoap https://jasminsoapstudio.com/
Jorieke123 Geplaatst: 15 juni 2013 Geplaatst: 15 juni 2013 Zie bijvoorbeeld hier: zuurkool-inmaken-t6789.html?En hier: vandaag-zuurkool-ingelegd-t3015.html? Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Aanbevolen berichten