Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Hallo


Susanna

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal,

 

Ik ben nieuw op dit forum. Ik lees al een tijdje mee op dit forum en ik heb er al veel van geleerd en leuke ideeën opgedaan. Vooral de doe-het-zelf onderwerpen vind ik erg leuk. Sinds half maart heb ik een moestuintje in Hattem. Mijn tuintje heeft een oppervlakte van ongeveer 150 vierkante meter.

 

De tuin zoals we die kregen

IMG780646431492948721.JPG

 

De gereedschapskist in panelen

IMG644114411492950276.JPG

 

Ik heb de panelen thuis in elkaar gezet en naar de tuin vervoerd. Daarna op de tuin de kist in elkaar gezet. We hebben geen aanhanger dus de kist moest in de auto.

IMG644363671492948972.JPG

 

De tuin zoals die er nu bij staat.

IMG812460181492948988.JPG

 

Ik heb ook nog een leuk projectje met een waterpompje (12V). Maar dat zal ik in het doe-het-zelf deel van het forum beschrijven.

 

Momenteel staat er op mijn tuin veel fruit: bosbes, aalbes, witte druif, ribes, braam, framboos, aardbei, appelboom (lees: appeltakje), pruim en peer. De fruitboompjes zijn van de Aldi en zijn nog erg klein. Het is even afwachten hoe die het gaan doen. Qua groente staat er nu doperwten, kapucijners, bloemkool, spitskool, savooikool, gele ui, rode ui, knoflook, wortels (winter en zomer), zaaisjalot, aardappels, bosui, bladmosterd, Japanse mosterd, kropsla, diverse soorten sla melange, munt, rozemarijn, tijm en rabarber.

 

Ik ben gek op bloemen en geef af en toe workshops bloemschikken. Daarom heb ik ook een deel van de tuin ingericht voor bloemen. Er staan momenteel zonnebloemen, sedum, hortensia's, skimnia, cornus (met rode en groene takken zijn erg mooi in bloemstukken). Thuis heb ik de Dahlia's in pot staan en heb ik al aardig wat bloemen voorgezaaid. Die kunnen later dit jaar naar de tuin. Ook heb ik nog wat andere dingen thuis voorgezaaid zoals tomaten, courgette ananaskers, kalebas, cucumis mix en anjers.

 

Groeten,

Sanne

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...