Jump to content

harms1

Members
 • Posts

  724
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Enkhuizen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja, dat is mijn ervaring ook...de meesten zullen er vanzelf afvallen [emoji846]
 2. Als u de kat wilt weghouden kunt u het best scherp grind of schelpen rondom de voet van de druif strooien, en daaroverheen peper strooien. Kat blijft dan gegarandeerd weg Na regen nieuwe peper erop...gewoon goedkope witte peper
 3. Hahaha Huub [emoji4] Wellom, zappa [emoji846]
 4. Het lijkt wel iets van rot...staat de boom niet erg nat? Is er wel voldoende drainage in de grond? Of anders zou het kunnen dat u de boom beschadigd heeft, met schoffelen bijvoorbeeld?
 5. Ja hoor, dat denk ik wel... misschien een ietsje terug snoeien zodat hij/zjj wat voller wordt (volgend jaar maart) en in de halfschaduw...zorg dat ze voldoende vochtig blijft (hemelwater)
 6. Ja, de meest rechtse verplaatsen is geen gek idee...die krijgt weinig zon. Dat schijnt het best in het najaar gedaan te worden... oktober, november.
 7. Ik sluit me aan bij het commentaar van jorieke, maar ik vind persoonlijk de boompjes nogal dicht op elkaar staan? Of lijkt dat maar zo? Groetjes van Remco.
 8. Even uit mijn hoofd.... compost gebruiken dan denk ik...dat mogel. de zon kunnen blokkeren, en dus kunnen leiden to bruine plekken in het gras...? Koemest lijkt mij een prima optie....een tijd in laten werken, en een aantal weken later dan zaaien, zoals u al van plan was. Groetjes van Remco.
 9. Tip van mij...ik heb ook een olijfboom in mijn tuin...doe grof grind rondom de voet van de boom. Kiezels, of wat u zelf mooi vindt.
 10. Kunt u een foto bijvoegen van de geknotte treurwilg?
 11. U zou hem 1/3 in kunnen snoeien Patrick...wacht niet tot de vorst over is, maar doe dat nu meteen, wel bij droog weer.
 12. Hahaha appelvrouw [emoji4] Veel plezier en succes met tuinieren Hoeve [emoji846][emoji106]
 13. harms1

  't landje

  Voor (zware) kleigrond raad ik sowieso aan om (grof) zand en compost door de grond te mengen...afhankelijk van de ligging zou je kunnen kiezen voor planten uit de bijen top tien https://www.tuincentrumrebel.nl/nieuws/524/top-10-bijenplanten Succes
 14. Welkom, moeder van drie [emoji846] Houdt er in ieder geval rekening mee, dat niet alles qua fruitbomen klakkeloos bij elkaar gezet kan worden....appels bijvoorbeeld, houden niet zo van walnoten in hun buurt...houdt tevens rekening met kruisbestuivig...zet bij een conference peer (als voorbeeld) een doyenne du commice peer in de buurt. Veel succes!
×
×
 • Create New...