citroen Geplaatst: 4 december 2017 Share Geplaatst: 4 december 2017 Hoe kan je best de rest van een lange zwarte rammenas bewaren nadat hij aangesneden is . Na enkele dagen in de keuken is hij niet meer eetbaar , te zacht . Ik neem aan dat ge een lange zwarte rammenas niet in 1 of 2 keer op eet . Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
appelvrouw Geplaatst: 11 december 2017 Share Geplaatst: 11 december 2017 Ik koop ze wel eens en bewaar ze dan in een papieren groentezak in de koude bijkeuken. Gaat krap een week. Quote We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎 Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Jorieke123 Geplaatst: 11 december 2017 Share Geplaatst: 11 december 2017 Ik bewaar ze ingekuild in zand, en ik denk dat je de helft best terug zou kunnen leggen en dat hij best fris en fruitig blijft dan. Quote Veldvarkens.nl En: Veldvarkens-facebook Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.