Jump to content

citroen

Members
 • Content Count

  588
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  antwerpen

Recent Profile Visitors

151 profile views
 1. Ik ga er foto's van maken ,en plaatsen
 2. Door mijn eigen stommiteit zijn mijn 4 Auberginnes Zaailingen10-15 cm hoog zijn verdwaald tussen mijn Pyros tomaten zaailingen Hoe kan ik ze herkennen ? Ik bemerk geen verschil in beiden
 3. Wordt bij het uitplanten van schorseneren de wortel ingekort ? Mijn buurman vroeg het mij ,ikzelf heb nog nooit schorseneren geplant
 4. Kan ik de aan de onderkant kalende takken terug blad laten krijgen Diep terugsnoeien ? of is het te laat hiervoor ?
 5. Wie heeft er verstand van een klepafdichting aanwezig in een gietijzeren Amerikaanse pomp nr 2 Er zit namelijk een terugslag klep afdichting in ,die ik nergens kan bekomen Is deze van leder ? van rubber ? welke dikte moet die hebben ? Waar kan ik die bekomen?
 6. Mijn voor gezaaide staakbonen in de serre worden te lang ,ik zou ze moeten uitplanten, maar ik zie in de voorspellingen geen nachtvorst meer tot 15 mei Laagste nacht temperaturen 5 graden Is het riskant ze nu buiten te brengen ( Antwerpen) ? รง
 7. Op de vrucht twijgen van mijn druivelaar ,komen overal 3 trosjes te voorschijn op 1 twijg , Om 1 tros te houden hoe ver achter de eerste tros moet ik ze wegsnoeien ?
 8. Op mijn zijtakken van mijn gesteltakken heb ik alle 20 cm Vruchttwijgen ,die zich Splitsen in 3 vertakkingen Is het nu best 2 van de 3 vertakkingen weg te doen en er 1 over te houden alle 20 cm?
 9. Zo juist mijn pootaardappelen aangeschaft , Maar ik plant ze maar half April , Volgens mij hebben ze te warm gelegen Zijn zij wel bruikbaar met die donkere plekken en lange scheuten ?
 10. Hoe kan ik best een gedeelte van mijn siertuin onkruidvrij (zevenblad) maken ,om later te herbeplanten Afdekken met karton en laag hakselhout er op ,hoe lang moet dat dan blijven liggen vooralleer daar resultaat van ? Afdekken met Zwarte plastiek ,hoe lang moet die blijven liggen vooralleer resultaat ? Wie heeft ervaring met het onkruidvrij maken van een siertuin ?
 11. Op mijn nog niet opgebermde asperge struiken ,komen de asperges al boven de grond uit . Is er kans op bevriezen van de al 5cm boven de grond komende asperge punten ?
 12. De knoppen aan mijn hydrangea komen open kan ik de hydrangea nu nog inkorten ?
 13. Toen ik begon met blauwe bessen te laten groeien (in mortelkuipen 90 liter) Vaccinum Corymbosum, vulde ik de eerste kuip volledig met Turf. De volgende kuipen vulde ik half turf half potgrond , Na ongeveer een 5 jaar bezig met die blauwe bessen zie ik geen enkel verschil in groei tussen de kuip gevuld met volledig turf en de andere half turf half potgrond Ik heb mijn 1cm gaten in de bodem van de kuip geboord ,maar de tip van Sugar om de gaten 15cm hoog in de zijkant van de kuip de boren ,ga ik in mijn volgende kuipen toepassen Zojuist mijn mulchlaag vernieuwd met houtsnippers (10cm dik ) boven op de verteerde mulchlaag van vorig jaar aangebracht
 14. Aan appelvrouw Ik denk 4 a 5 jaar
 15. Is het mogelijk een notenboom Klein te houden ,hoogte 5 a 6meter ?

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...