Jump to content

citroen

Members
 • Content Count

  592
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  antwerpen

Recent Profile Visitors

542 profile views
 1. Mijn Hortensia 's zijn flinke planten ,echter onderaan zijn het kale stengels Wanneer kan ik ze best terug snoeien ,zodat ik opnieuw een volle plant heb vanaf onderaan ?
 2. Ik heb voorlopig geen plaats om mijn uitlopers in P9 potjes van aardbei Juni dragers in de volle grond te zetten Hoe laat ik ze best overwinteren om ze in het voorjaar op hun definitieve plaats uit te planten ?
 3. Wat gebruiken jullie als anti spruit middel bij bewaar aardappelen ?
 4. Van mijn haagbeuk die al zeker 20 jaar staat hebben de bladeren een doffe kleur ,is dat een gebrek aan iets ? of een ziekte ? Hebben hagen in het algemeen feitelijk meststoffen nodig ?
 5. Ik ga er foto's van maken ,en plaatsen
 6. Door mijn eigen stommiteit zijn mijn 4 Auberginnes Zaailingen10-15 cm hoog zijn verdwaald tussen mijn Pyros tomaten zaailingen Hoe kan ik ze herkennen ? Ik bemerk geen verschil in beiden
 7. Wordt bij het uitplanten van schorseneren de wortel ingekort ? Mijn buurman vroeg het mij ,ikzelf heb nog nooit schorseneren geplant
 8. Kan ik de aan de onderkant kalende takken terug blad laten krijgen Diep terugsnoeien ? of is het te laat hiervoor ?
 9. Wie heeft er verstand van een klepafdichting aanwezig in een gietijzeren Amerikaanse pomp nr 2 Er zit namelijk een terugslag klep afdichting in ,die ik nergens kan bekomen Is deze van leder ? van rubber ? welke dikte moet die hebben ? Waar kan ik die bekomen?
 10. Mijn voor gezaaide staakbonen in de serre worden te lang ,ik zou ze moeten uitplanten, maar ik zie in de voorspellingen geen nachtvorst meer tot 15 mei Laagste nacht temperaturen 5 graden Is het riskant ze nu buiten te brengen ( Antwerpen) ? รง
 11. Op de vrucht twijgen van mijn druivelaar ,komen overal 3 trosjes te voorschijn op 1 twijg , Om 1 tros te houden hoe ver achter de eerste tros moet ik ze wegsnoeien ?
 12. Op mijn zijtakken van mijn gesteltakken heb ik alle 20 cm Vruchttwijgen ,die zich Splitsen in 3 vertakkingen Is het nu best 2 van de 3 vertakkingen weg te doen en er 1 over te houden alle 20 cm?
 13. Zo juist mijn pootaardappelen aangeschaft , Maar ik plant ze maar half April , Volgens mij hebben ze te warm gelegen Zijn zij wel bruikbaar met die donkere plekken en lange scheuten ?
 14. Hoe kan ik best een gedeelte van mijn siertuin onkruidvrij (zevenblad) maken ,om later te herbeplanten Afdekken met karton en laag hakselhout er op ,hoe lang moet dat dan blijven liggen vooralleer daar resultaat van ? Afdekken met Zwarte plastiek ,hoe lang moet die blijven liggen vooralleer resultaat ? Wie heeft ervaring met het onkruidvrij maken van een siertuin ?
 15. Op mijn nog niet opgebermde asperge struiken ,komen de asperges al boven de grond uit . Is er kans op bevriezen van de al 5cm boven de grond komende asperge punten ?

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...