Jump to content
  • entries
    4
  • comments
    9
  • views
    3,630

Entries in this blog

Koude bak getimmerd!

Vandaag heeft vriendlief een koude bak getimmerd. Direct op ons tuintje neergezet. Ondertussen heb ik de bogen van de tunnelkas van de Lidl opgezet. Nog niets in de tunnel gezaaid, want ik zou nog niet weten wat. Ideeën zijn welkom! In de koude bak heb ik eierdoosjes met in huis voorgezaaide sla en rucola gezet.   Het was een prachtige tuindag!  

ilona82

ilona82

Het was weer een prachtige tuindag!

Op deze prachtige zonnige zaterdag hebben we de al x jaar niet bemeste tuin (zoals ons werd verteld door de beheerder van het volkstuincomplex) bemest met koemestkorrel en de tuin glad geharkt. Ook de 30 aardbeienstekjes zijn de grond in gegaan. Ik kan niet wachten totdat er aardbeitjes aan zitten!

ilona82

ilona82

Foto's voor en na

Dit is zoals wij de tuin aantrokken in jan 2014:     Dit is zoals de tuin er na voor staat:     Er is nog geen duidelijk scheiding gemaakt tussen de tuin van ons en van de buurvrouw, maar daar waar het nog een rommeltje is, is de tuin van de buurvrouw   en een foto vanaf de andere kant:

ilona82

ilona82

Volkstuinseizoen Danilona 2014

2014, een nieuw jaar en tevens het eerste jaar dat ik (met veel hulp van vriendlief Daniel) een volkstuintje in Breda heb. Al eerder had ik een volkstuintje in mijn vorige woonplaats. Een jaar lang heb ik zonder tuintje gezeten en wat heb ik het gemist! Het toegewezen tuintje staat op volkstuincomplex Aardenhoek 1 in Breda en heeft een totale oppervlakte van 115m2. Het stuk grond is al een aantal jaren niet of nauwelijks gebruikt heb ik begrepen en nu ook ervaren; wat een wortels, onkruid en and

ilona82

ilona82

×
×
  • Create New...