Jump to content

ilona82

Members
 • Posts

  34
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Breda
 • OCCUPATION
  secretaresse
 1. Omdat ik destijds twee tomatenkassen bij de Lidl heb gekocht en ik er maar eentje gebruik, biedt ik er eentje te koop aan! Nog nieuw in de doos, ongebruikt. Wie biedt? nieuwprijs € 50,- en omdat deze niet meer verkrijgbaar zijn en de kas nog ongebruikt is, wil ik dit er minimaal voor hebben. Graag contact via een Persoonlijk bericht.
 2. Ik wil er 75 euro voor hebben. Verkoop m liever via dit forum dan op marktplaats.
 3. Vanmorgen heb ik zaden van siertabak in een potje gezaaid met een laagje aarde erover heen. Nu lees ik in tijdschrift 'Tuinieren' dat de zaden van de siertabaksplant licht nodig hebben om te ontkiemen. Wat nu? zaden opgraven of zal het wel loslopen?!
 4. Vorig jaar heb ik als verjaardagscadeau deze tuinkas gekregen, maar omdat ik een grote tuinkas op m'n volkstuintje heb, is íe niet meer nodig. Wie kan ik er blij mee maken? (Sorrie; wel exclusief poes!!) Is nog in perfecte staat en is leuk om zaailingen te laten wennen aan buiten. Doe een leuk bod! Op te halen in Breda of eventueel Odijk (nabij Utrecht).
 5. Ah... origineel! Heb je een foto?!
 6. Dus eigenlijk kan alles dat je in de koude bak zou doen ook in de tunnelkas?!
 7. Vandaag heeft vriendlief een koude bak getimmerd. Direct op ons tuintje neergezet. Ondertussen heb ik de bogen van de tunnelkas van de Lidl opgezet. Nog niets in de tunnel gezaaid, want ik zou nog niet weten wat. Ideeën zijn welkom! In de koude bak heb ik eierdoosjes met in huis voorgezaaide sla en rucola gezet. Het was een prachtige tuindag!
 8. Het is inderdaad erg kkkkoud..!
 9. Lekker he?op zo'n soort van lentedag!
 10. Dank lieve mensen. Dan zoek ik alleen nog: -Gaillardia -éénjarige lupine -duifkruid/nigella -éénjarig ridderspoor -Suzanne met de mooie ogen Wie o wie maakt mij blij?!
 11. Wie kan mij helpen aan een paar zaadjes van onderstaande bloemen? in ruil ervoor heb ik heeeel veel zaden! groenten, kruiden, aparte soorten, zoals de basilicumboom (vormt na een aantal jaren zelf een klein stammetje), de citrusboom, eenjarige stokrozen, kattensnor roze en wit, rode zonnebloemen, kattenkruid... noem maar op! -Cosmea -Gaillardia -lathyrus -éénjarige lupine -duifkruid/nigella -éénjarig ridderspoor -Suzanne met de mooie ogen of andere leuke eenjarige plukbloemen
 12. Dat wordt smullen! Je bent wel een pietje precies met je centimeter zie ik Henk! ha ha!
 13. ilona82

  eerste moestuin

  Hai Daos, Er is denk ik iets misgegaan met het plaatsen van de foto's, want ik zie ze niet!
×
×
 • Create New...