Jump to content
  • entries
    5
  • comments
    3
  • views
    519

Entries in this blog

Even geleden

Zo eindelijk weer wat in de tuin kunnen doen. Ik ben 2 weken geleden weer aan mijn lies geopereerd, dus niet alles gaat nu even soepel. Dan maar beetje bij beetje. De tomaten in de kas uitgepland en basilicum erom heen gezaaid. Eindelijk de aardappels in de grond, de eerste keer dat ik aardappels heb. Bonen gelegd en de winterprei uit elkaar geplukt en overgepot.

Anna pansje kevertje

Anna pansje kevertje

De beloofde foto's

De vensterbank met zaailingen.   De tomaatbaby's binnen 4 dagen 85% ontkiemt De paprika zaailingen van januari en de Tainung 65 sprieten.   De verschillende basilicum zaailingen. En ik ben heel blij dat ik ook op papier heb staan wat waar gezaaid is, want ik heb de verkeerde pen gebruikt.   En de kas tot nu, er zijn nog wat verbeter punten. Het begint ergens op te lijken. Met een aantal bloemzaailingen en de ui en prik kiemen die buiten de dit vallen.

Anna pansje kevertje

Anna pansje kevertje

De kas

De kas die ik voor dit seizoen heb gemaakt staat het is het frame van een lidl kas maar dan op iets pasbaardere maten voor mij gemaakt met plastic zeil erover gespannen en vastgeklipt. De zaaiuien staan daar nu ook vrolijk samen met wat bloem kiemen. De foto's volgen.

Anna pansje kevertje

Anna pansje kevertje

De randen

Dit is hoe ver ik een tijdje terug ben gekomen met mijn mini potager moestuintje sorry oude foto Ja de randen staan eindelijk En de meeste aardbeien staan op hun vaste plaats, nu de andere bakken nog ophogen en het pad afmaken. Bijna klaar voor het seizoen.

Anna pansje kevertje

Anna pansje kevertje

Anna's tuin seizoen

Hier ga ik dit seizoen bij houden wat er gebeurt met het fruit, de bloemen, de groentes, de kruiderijtjes en alles wat voor meer natuurlijks er gebeurt.

Anna pansje kevertje

Anna pansje kevertje

×
×
  • Create New...