Jump to content

Anna pansje kevertje

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Vlissingen (Zeeland)
 1. Wat een goed idee, ik zou ook graag mee doen. Ik heb een aantal bijzondere tomaten ( nieuwe en oude rassen) en een aantal bloemen die je niet in elke winkel kan kopen tellen deze ook?
 2. Geen van mijn planten is misvormd, groeien netjes maken mooie tomaten en extra dieven.
 3. Door een fles of een buis in te graven, kan je water geven zonder te hoeven wachten dat het door de knoert harde bovenlaag sijpelt. In mijn idee geef je dan de plant water en niet het onkruid.
 4. Ik heb 1 knoflook laten staan met knop, die heeft broedbolletjes en bloempjes. bijzonder mooi
 5. Al de planten hebben voor de rest een normale groei, ik heb de dieven weggehaald. Van een aantal de top nu ook maar die hebben geen dieven op hun blad. Ik zou graag een duidelijke foto maken, maar te vol. op de nerf van het blad zie je dat er meer dieven groeien er recht achter is de stam.
 6. Iemand had dit een tijd geleden, dat er dieven aan het blad werden gemaakt. Bij mij ook een aantal rassen. Ik vind ze heel bizar. Deze komen van mijn black Russian, mijn Cour de Boeuf heeft dit ook. Waardoor zou dit kunnen komen?
 7. Ik heb maar een klein simpel plastic kasje maar van binnen is het een ware jungle er staan 5 soorten tomaat paprika basilicum wortel en sla
 8. Hier is de moeilijkheidsgraad sla. Ik heb nieuw zaad gekocht en 8x gezaaid voor dit kleine beetje, en de slakken vroegen ook niet of ze een hapje mochten ( of ik hoorde ze niet )
 9. Het is jammer genoeg wel heel rustig Gaan we nog door met foto's?
 10. Hierbij mijn hekje, hij mag ook bij de reuse/recycle. Alles van mijn hekje ( en de omheining ook) is bij elkaar gesprokkeld.
 11. Benieuwd naar je ervaringen met zo veel verschillende soorten
 12. Zo eindelijk weer wat in de tuin kunnen doen. Ik ben 2 weken geleden weer aan mijn lies geopereerd, dus niet alles gaat nu even soepel. Dan maar beetje bij beetje. De tomaten in de kas uitgepland en basilicum erom heen gezaaid. Eindelijk de aardappels in de grond, de eerste keer dat ik aardappels heb. Bonen gelegd en de winterprei uit elkaar geplukt en overgepot.
 13. De tomaten in de kas uitgekamd en basilicum erom heen gezaaid. Eindelijk de aardappels in de grond, de eerste keer dat ik aardappels heb. Bonen gelegd en de winterprei uit elkaar geplukt en overgepot.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...