Jump to content
  • entries
    5
  • comment
    1
  • views
    664

Entries in this blog

Yes...mijn éérste kouseband

Daar zijn we weer ik heb inmiddels best wel weer wat lekkere dingen geoogst een paar bietjes,sugar snaps,capucijnes, Doperwten,tuinbonen,sla. De sjalotten en de uien zijn gevlochten. De uien zijn mooi groot geworden.     De gevlochten sjalotten.     Ik ben zo trots dat mijn 2 kouseband plantjes het doen. Ik heb de eerste 3 bonen eraf gehaald. Ik ga deze invriezen tot ik er genoeg heb voor een gerecht.   Lekker roti maken met kouseband   Nou ongeveer 60 cm lang.    

Citroentje

Citroentje

Lekker sjalotjes.

Gisteren merkte ik tijdens het onkruid wieden dat de sjalotjes uiteen vielen, tijd om te oogsten. Een zeer mooie opbrengst nu nog even laten drogen en dan mooi vlechten.   Vanavond gaan we lekker de zuurkool eten. Gemaakt van Rode kool. Deze heb ik januari 2018 in gemaakt.

Citroentje

Citroentje

De knoflook is eraf gehaald.

Mijn knoflook zat echt heftig onder de roest en sommige waren al droog. De roest heeft er bij mij wel voor gezorgd dat de knollen niet zo groot zijn geworden.   Er is altijd wel in een seizoen iets dat niet helemaal goed gelukt is.   Maar.....als ze maar lekker zijn. Ik heb besloten om de roest te verwijderen voordat ik de knollen laat drogen.  

Citroentje

Citroentje

Hoe staan we ervoor!

Zondag gezellig langs de moest tuin,ik heb met manlief een bewaterings systeem aan gelegd in de kas. We hebben daar de nodigde problemen mee gehad zoals een verkeerde bewaterings systeem dat niet werkte op een regenton. Maar na het lezen op het forum( Bij Bosalino) heb ik er een van gardena aangeschaft en ja hoor het werkt... ik ben best wel blij.   Maandag gezellig wat onkruid verwijderd samen met mijn dochter gezellig.   Hierboven staan mijn maïs ik heb daar stamslabonen omheen gezaaid. Voor

Citroentje

Citroentje

Het begin mei 2018.

Ik ben pas lid geworden en moet het forum nog ontdekken. De meeste zaden en het pootgoed zit al lekker in de grond sommige groentes kun je natuurlijk al gaan oogsten bij mij nog niet. Mijn moestuin bestaat uit klei grond en daar duurde het wat langer voordat het een beetje droog werd na alle regen.   Wat ik voor dit seizoen wil doen is wat leuke foto's plaatsen van de grootste groenten natuurlijk.   Op dit moment heb ik mijn druif moeten verwijderd zie topic 'bolletjes onder druivenblad."maar i

Citroentje

Citroentje

×
×
  • Create New...