Jump to content

Claudia69

  • entries
    6
  • comments
    10
  • views
    826

Entries in this blog

Wortelcheck

Even een wortelcheck gedaan bij de paprika's. De P9 potjes zijn mooi doorworteld. Morgen en overmorgen worden ze omgepot in 2 literpotten, en dan mogen ze in een tunnelkasje verder groeien tot half mei. Dat kasje houdt (uit ervaring - elk kasje is anders) wat lichte nachtvorst buiten. Mocht het nodig zijn, dan zet ik ze 's nachts nog even binnen.

Claudia69

Claudia69

Paprikakasje in de maak

Tussen de deugddoende buien door het kasje voor de paprika's aan het optrekken. De voorgezaaide bloemen komen op, de andijvie kan bijna uitgeplant, de koolrabi trekt bij (was om de een of andere reden niet zo goed gestart) en de pompoenen en komkommers liggen te schieten.       

Claudia69

Claudia69

Zalig zonnen

Vandaag nog even van het zonnetje genieten, de komende dagen weer mooi binnen. Ik wacht nog op een nieuwe folie voor het kasje waarin ik ze normaal verder opkweek tot half mei. Die is nog onderweg en wordt hopelijk volgende week geleverd. En verder is er eentje dik content dat de tuincentra nog steeds gesloten zijn. Het is weer eens wat anders dan een bak petunia's...

Claudia69

Claudia69

Groeiweer

De paprika's genieten van het mooie weer (een stand van zaken vorige week... en nu). Ook de aubergines, de andijvie en de tomaatjes zijn goed op dreef. De ananaskers is verspeend, de tomaatjes krijgen volgende week ook een ook een eigen potje.  

Claudia69

Claudia69

×
×
  • Create New...