Jump to content
  • entries
    2
  • comments
    2
  • views
    817

About this blog

Na enkele jaren te hebben getuinierd op balkonnetjes en in achtertuinen, sinds 2020 voor het eerst een 'echte' moestuin van 100 m2 op een complex. De afgelopen maanden veel gedaan en veranderd op het stukje grond, dat nu eigenlijk al te klein is. Het bijhouden van een 'Moestuin Seizoen' op het Moestuinforum lijkt mij een mooie manier om zelf de progressie bij te kunnen houden en om terug te kunnen lezen.

 

Tips en adviezen zijn altijd welkom.

Entries in this blog

Eindelijk juni

Na het voorstelrondje van de vorige keer, nu tijd om een update te plaatsen. Het groeit en bloeit inmiddels steeds meer. En wat heb ik mij verheugd op juni. Nog meer bloei! Er wordt heel wat regen voorspeld voor aankomend weekend. Ik hoop van harte dat dit allemaal precies in mijn moestuin gaat vallen   Bed 1: aardbeien en knoflook   De aardbeienoogst is langzaamaan begonnen, maar ik had eerlijk gezegd al wat meer aardbeien verwacht. Wellicht moet ik ook gewoon geduldig zijn

kevers

kevers

Een eerste overzicht

Eind 2019 kreeg ik het goede nieuws dat ik een tuin toegewezen kreeg op een volkstuincomplex in Nijmegen. Het oppervlakte is 100 m2. Meer dan genoeg dacht ik toen nog, naast een fulltime baan, een sociaal leven en meer. Inmiddels ben ik er al achter dat het toch wat aan de krappe kant is ;), want ik kan mijn fruit nergens meer kwijt. Deze eerste blog is een kort overzicht van de totstandkoming en indeling van mijn tuin.   De tuin in december 2019:      

kevers

kevers

×
×
  • Create New...