Genieten en binnenkort te genieten
Bloemen tussen het fruit/groenten is toch altijd even stilstaan en genieten he

Morellen, niet te genieten maar wel super lekker om er kersenlikeur van te maken . De courgetten vandaag voor de eerste keer al is gaan oogsten voor ze veel te groot worden en hun smaak verliezen. De groene waren al klaar de gele waren me nog net iets te klein. Morgen een lekker groentepapje van maken voor de kleinste, en van de rest een ovenschotel


Een overschotje Miese Fraue Schindler aardbeien tot milkshake verwerkt, man man das lekker Dit jaar voor het eerst snijbiet gezaaid en geoogst, mijn vrouw stond wat raar te kijken toen ik vertelde wat er in de ovenschotel zat maar ze vond het blijkbaar heerlijk Steeltjes in hesp rollen van de bladeren "spinazie" maken alles in een ingevette ovenschoten en een heerlijke kaassaus eroverheen. Toppertje.


De druiven en paprika's beginnen met de dag meer en meer op het "eindproduct" te lijken, dat wordt binnenkort genieten.


Aanbevolen reacties