Jump to content

Wortel

Members
 • Content Count

  1,173
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Driebergen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wortel

  Varkens

  Ziet er weer als een prachtig verwend stel uit.
 2. Oei oei oei, beterschap!!
 3. Nee, helaas ook niet. Kleinste hoeveelheid is voor 2000 kippen. Maar vergeet niet dat voor een kippenboer elke cent per kip er 1 is. Je kan even naar de prijs bij je dierenarts informeren, voor dieren die deel van ons gezin zijn valt de prijs misschien wel mee. Maar dat moet iedereen voor zich bepalen.
 4. Ik werk zoals sommigen weten in een laboratorium. Wij maken dus die vaccins tegen de ziekte van marek. De kleinste hoeveelheid is inderdaad voor 1000 kippen en zit in de stikstof, dus na ontdooien, openmaken en verdunnen is het niet houdbaar. Tegenwoorden hebben we ook een Innovax die dan tegen d e ziekte van marek en een andere ziekte werkt, maar die al in het ei geent kan worden. Als iemand meer hierover wil weten geef maar aan. Maar laat je aub niet met oud vaccin opzadelen, dat doet echt niks meer.
 5. Pioenroos kwam niet bij mij vandaan, vind ze wel heel mooi😊
 6. Super! Mooie koeien hoor en moederinstinct doet het dus prima.
 7. Wortel

  Asperges

  Precies hetzelfde weekend als vorig jaar de eerste asperges uit eigen tuin verobert. Tevens een ander voorjaarprojectmet een fleugje jeugd sentiment. De kikkervisjes op moment van uitkomen weren massaal opgegeten door onze goudvissen, dus 1 klopje spart gezet. Leuk om te volgen. Appelboom bloeit ook prachtig Moestuin en fruit staat er prima bij
 8. Hier ook de eersten uit eigen tuin.
 9. Super, gefeliciteerd!!🥳
 10. De prijs is voor 30, maar ik zie nergens een prijs? Wat zijn d er afmetingen van het clipje? Ik heb geen ADC kas, maar misschien past het wel.
 11. Hier ook last van zevenblad. Elke keer met onderhoud en onkruidtrekken eruit halen, uit eindelijk verdwijnt het dan wel. Kwetsie van volhouden en verder niks speciaals.
 12. Wortel

  feromoon kopen

  2e Plaatje van vorig jaar. Net de 1e van dit jaar opgehagen.
 13. Wij hebben het ook zoiets gedaan, alleen de zijkant van een rest schuttingdeel, onderkant en bovenkant met pallethout en afgedekt met afgedankte dakpannen.
 14. Wortel

  feromoon kopen

  Via DCM online. Het spul moet in de koeling blijven, dus voor winkels niet te doen.
 15. Wat zaden gekregen voor peultjes van mijn buurvrouw, gelijk de zaden de grond in en de overgebleven terug gegeven

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...