Jump to content
  • entries
    259
  • comments
    512
  • views
    1,879

Platte peterselie. "The making of" / Wat al gezaaid.

Sign in to follow this  
henkg

126,895 views

Platte peterselie smaakt sterker, terwijl het blad zachter is dan dat van de meer decoratieve krulpeterselie.

Hier zie je hoe platte peterselie echt plat gemaakt wordt. Arie is er druk mee:

2019022512060320141551109396.jpg

Dit zijn restanten van 2018, net zoals de snijselderij op de achtergrond. Beide ga ik voor 2019 weer vers zaaien, zoals ieder jaar.

 

Inmiddels gezaaid:

- Habanero (1): Slechts eentje kwam op

- Habanero (2): Nog even afwachten

- Cayenne: opkomst matig. Bijgezaaid.

- Gisteren: Ui, Hyskin

- Gisteren: Knolselderij, Monarch

 

O ja, even langs Karwei gereden. Deze week van 3,69 voor 2,00 per zak van 40 liter:

2019022515202581361551109526.jpg

 

O ja (2). Een paar dagen geleden heb ik eindelijk de laatste 2018 Habanero's (uit de vriezer) verwerkt tot sambal. 200 gram pepers, totaal ruim een liter sambal, en net zo loeiheet als andere jaren.

Sign in to follow this  


1 Comment


Recommended Comments

Leuk die platte..zou de smaak er ook op vooruit gaan? Hier rekent men de snijselder tot een vaste groente..op dezelfde plek laten staan en het zou zich daar uit moeten zaaien.

Share this comment


Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
  • Create New...