Ga naar inhoud

JDtje's Blog

  • updates
    37
  • reacties
    42
  • bezoekers
    866

tuin opruimen


JDtje

11310 weergaven

hoi iedereen

ben de laatste dagen druk met de tuin opruimen nou daar zit echt wat werk in, maar kom ook heel veel spul tegen wat ik kan her gebruiken.

dus was erg druk met opruimen van de tuin vandaar ik nog geen update heb gedaan.

mijn moestuintje ga ik overigens wat grotere maken, de kinderen hebben beloofd om mij te helpen met het bijhouden ervan.

ook zij zien de voordelen van verse groenten in, en vinden dat heel lekker. Moest wel beloven dat ze dan van de tomaatjes en fruit mochten snoepen.

Nou dat vond ik geen probleem, liever dat dan snoep hahahaha.

ik hoop dat ik aan schuttingen kan komen om de tuin verder af te zetten zodat mijn twee lieve viervoeters van honden lekker rond kunnen lopen als ik bezig ben met de moestuin.

Ik doe alles in pauzes ivm de pijn, ik moet zeggen het valt niet mee. Maar word er psychisch wel vrolijker van ondanks de pijn en dat vindt ik heerlijk. Was als kind altijd al graag buiten.

ik zal straks als het lukt wat foto's plaatsen van buiten de tuinkas zo kunnen jullie een idee krijgen van hoe groot mijn tuin eigenlijk is

 

ik heb de aardperen in een konijnen hok gedaan die heb ik eerst vol zand biologische eigen compost gegooid en de aardperen er in gedaan wat hooi er boven op en het de deksel dicht gedaan. durfde ze niet in de grond te plaatsen ivm vermeerderen. Ook heb ik een paar in bakken gedaan voor in de voortuin. bedankt Victor Hurxkens voor de aardperen ben er heel blij mee.

 

 

ik had ook nog bosaardbei rood en witte stekken gekocht online en deze in bakken gedaan en hooi erop en in de tuinkas in de balkonkas geplaatst waar ook mijn eerste uitgekomen zaadjes staan van sla soorten.

 

voor nu stop ik met updaten ga weer verder in de tuin doei iedereen

2 reacties


Aanbevolen reacties

Wat fijn dat je zo lekker bezig bent geweest in je tuin.

Hoewel lichamelijk inspannend, ruimt je hoofd er zo heerlijk van op.

Ben benieuwd hoe je tuin er van de zomer uit gaat zien.

Succes!

Link naar reactie

hoi

ik zal foto's maken van de zomer en heel veel updaten hier. en ik vindt ook leuk om bij iedereen die updaten te zien bedankt voor je reactie mijn hoofd ruimt er echt lekker van op voel me stukken beter nu ik elke dag buiten wat doe of het nou regent of sneeuwt ben bezig voordeel is dat ik de tuinkas ook nog heb om in te werken en de pijnt ja die neem ik voor lief of ik nu zit of beweeg de pijn is er toch altijd kan ik er net zo goed iets doen wat ik leuk vind wel in pauzes uiteraard maar dat gaat prima

groetjes linda

Link naar reactie
Gast
Voeg een reactie toe

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...