Jump to content

Mellie

Members
 • Posts

  5,248
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  N Holland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mellie's Achievements

 1. Een pot heerlijk ruikende frambozenjam. Ik weet hoe lekker het ruikt, aangezien ik vrij snel olfactorisch waarnemen hoe intens de geur was. Die heb ik vervolgens uit de hele kamer geschraapt, want boem…. Op de grond gevallen.
 2. Perzikjam met wat Turkse abrikoos. Nog niet klaar maar ruikt al heel lekker. Heb er ook wat rode basilicum doorheen. Ben benieuwd hoe dit experiment gaat aflopen.
 3. Vers gemalen Turkse koffie! De enige koffie die ik bij tijd en wijlen drink. En daarna koffiedik kijken uiteraard [emoji18][emoji1787]
 4. Slakkenkorrels vergeten.. de basilicum (reuze en gewone- staan nu buiten op de plek van de laatste knoflook en de papalo eindelijk ook buiten in de volle grond. Uit de kas heb ik 1 pot met pepers en 1 pot met mijn sereh eruit gehaald. Al leek de sereh de hoge luchtvochtigheid wel fijn te vinden. Nou, nu maar afwachten wat de laatste loodjes van het seizoen gaan brengen [emoji2] Ik hoop toch eindelijk wel een courgette en een komkommer [emoji14]
 5. Ahahaha echt een aanrader dus! Kan me nog abc kruid herinneren. Jek, dat doenlijk ook ooit meer!
 6. Ik heb vanochtend ook weer een lading blad verwijderd. Getwijfeld of ik de bijna rijpe tomaat moest plukken. Niet gedaan overigens. Wat een vochtige boel… zit alles onder een afdak, alsnog Pytho! Hoe oneerlijk.
 7. Hier hetzelfde Jootje. Heb nu 3 mini vruchtbeginsels van 1 plant, terwijl ik er 6 heb!
 8. Ha Ekmef, Veel plezier alvast en succes! Misschien kan je nu dingen voorzagen en straks uitplanten in je tuin. Dan heb je wat meer keuze. Groene groetjes!
 9. @rorror deze is gewoon van dit jaar. Heeft nu een grotere pot ook, al weet jij uit minipotjes zelfs nog pepers te kweken [emoji16]
 10. @rorror proeven, proeven [emoji848] Echt proeven wil ik het niet noemen, zo weinig was het. Heb die paar korrels meegemalen en met 5-spice een tarte tatin gemaakt. Kan me oprecht niet heugen hoe het smaakt.
 11. Ooit… mijn paarse kruisbessen waren bbbbbijna rijp. Nog 1 dagje zei ik. De dag erop was de hele struik volledig leeg en zaten de eksters vanaf de overkant te gieren van het lachen. Gebeurt echt wel hoor, zonder een spoortje geweld dat vogels de boel compleet leeg vreten. Ik heb niet 1 bes terug gezien. En in de huidige tuin heb ik dat vaak met bosbessen. Daar gaat tegenwoordig netjes een net over heen. Te dierbaar. Kost geen fluit bij de action en dan heb je volgend jaar zelf de pluk op je genomen. Stuk leuker!
 12. @vinky beetje vroeg voor kerst toch?! Wat een knoeperd. Ik hang nog in de baby spriet fase.
×
×
 • Create New...