Jump to content

JosvdB

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Someren
 1. Wat kostte dit, als ik vragen mag? Ik heb het bij Welkoop laten doen en je krijgt waar je niet voor betaald zullen we maar zeggen.
 2. Bedankt voor alle reacties. Ik vind Cornus Mas, bamboe, en een fruithaag wel leuke suggesties. De reden dat ik het wintergroen wil hebben is dat het terrein van de buurman echt een grote rotzooi is en ik dat graag uit het zicht heb. Maar misschien moet ik dat gewoon loslaten, die hoek van de tuin kom ik in de winter toch niet veel. Is er bij bamboe niet een groot risico voor woekeren? Ik heb weinig zin dat de wortelbegrenzer het na een tijdje begeeft. Ik ga eens rondkijken naar voorbeelden van deze drie opties
 3. Hazelaar is blad verliezend , ken niet onmiddellijk een groen blijvende vruchtdragende struik.Oh, dan heb ik dat verkeerd begrepen, dat is jammer. Misschien dan een groen blijvende bloeiende haag? Dan hebben de bijen er nog wat aan. Ik wil graag dat planten in de tuin ook functioneel zijn als het kan.
 4. Ik wil een eetbare groen blijvende haag plaatsen van ongeveer tien meter lang en drie tot vier meter hoog. Ik zat zelf te denken aan hazelaars omdat ik sowieso ergens in de tuin wil gaan plaatsen. De haag moet alleen het liefst niet breder worden dan een meter of twee, dan zou hij teveel ruimte wegnemen van de moestuin. Kun je een hazelaar op twee meter breed houden en toch nog goed productie krijgen?

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...