Jump to content

Amrutten

Members
 • Content Count

  569
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Zuid Limburg

Recent Profile Visitors

253 profile views
 1. @Bosmol: kijk eens in een van de eerste berichten in dit item. Daar staan de deelnemers en bij sommigen ook al afmetingen.
 2. @HuubvG: theoretisch zou dit moeten. De aanwezige voedingstoffen etc. worden verdeeld onder minder pepers. Maaaaar, als ik iets geleerd heb w.b. tuinieren. De werkelijkheid is altijd anders dan de theorie. Dus bij mij: 3 struiken gedund, 1 struik niet. En nu maar afwachten.
 3. Dag Piet, Welkom op het forum. Zo ver ik kan zien is er niks mis met je aardappelplanten. Gewone veroudering. Antoinette
 4. En dan stop je 20 potertjes in de grond en krijg je dit.
 5. Kersstukjes: ik gok op plaatkoek met kersen erin.
 6. Dat staat er prachtig bij.
 7. Courgettesoep, losjes volgens een recept van Julia Child. Soms zijn er recepten van haar die kloppen. Vaak gaat er na de eerste test een streep door.
 8. De oogst van vandaag: Courgette rösti en soep Sla met rucola, ingelegde bietjes en mozzarella Heerlijk jonge snijboontjes. Testoogstje van sperziebonen. Doen gelukkig rustig aan, want héééél veel miniboontjes eraan. 2 zakken met erwtenloof met het zaad voor volgend jaar. Mijn dag is goed.
 9. @mellie. Levine zal het fijn vinden als bij foto’s uit haar boek, ook de bron vermeld wordt.
 10. We horen van een heleboel deelnemers helemaal niets. Is het mislukt ? Of worden we in september verrast met pepers van 50 cm ? Ik ben benieuwd hoe het bij jullie gaat !!
 11. De peper zit ,nog groen aan de struik. Ik kan niet meten en fotograferen, maaaaar, hij is in ieder geval 16 cm !!! 💪 En hij heeft familie die net zo ambitieus is. Dus maak jullie borsten maar nat.
 12. Op de foto is niets te zien. Kun je andere foto’s plaatsen ?
 13. voor de voedselbank Ui en knoflook moeten nog drogen
 14. Die zien er helemaal goed uit. Misschien wel wat veel bijelkaar in een pot. Ik zou er niet meer dan 2 bijelkaar zetten.
 15. 14-6. Vingerkootje lang 19-6. Wijsvinger lang 23-6. 13 cm. Het gaat goed.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...