Jump to content

henkspit

Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Diepenveen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb een paar jaar geleden via een online-aanbieder planten van de Tummelbes, Marionbes en Silvanbes gekocht. Helaas bleek na twee jaar dat de geleverde planten niet de beloofde planten waren (het bleken o.m. een gele framboos en doornloze braam te zijn). De Tummelbes heb ik inmiddels wel weten te bemachtigen, maar ben nog op zoek naar de Marionbes en de Silvanbes. Ook heb ik belangstelling voor de Veitchberry en de Hildaberry. Iemand die weet waar die te verkrijgen zijn? Of iemand die een stek heeft van één van deze planten?
 2. Met de bloei zal het vast wel goed komen. Hij bloeit prachtig! De vruchtzetting is wel wat spannend, was bij mij afgelopen jaren soms wat teleurstellend (is op de foto ook te zien). Succes ermee!
 3. Anderhalf jaar geleden twee witte bramen aangeplant, dit jaar voor het eerst vruchten. Enorme bloei met mooie witte bloemen, volop aangevlogen door bijen en hommels. Vruchtzetting matig, alsof ze maar amper bevrucht zijn (hoewel dat toch niet goed kan met al die bestuivers). Smaak: matig, enigzins bitter. Nog niet echt enthousiast...
 4. Beste forumgangers! Heeft iemand ervaring met de Amerikaanse wijnbes (rubus parviflorum)? Heb hem nu voor het tweede jaar, mooi gebloeid, mooi in het blad. Maar misschien tips? Hoe te stekken? Af leggen, of kan het ook met een stek snijden en met stekpoeder oppotten? Hoe is de smaak van de vruchten? Dat soort dingen. Ben benieuwd!
 5. Hier bloeit de witte braam voor het eerst. Afwachten of er vruchten aan komen!
×
×
 • Create New...