Jump to content

Nicoline

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Almere Haven

Converted

 1. haha, da's wel een goeie! Ach, gesneden en in stoof zie je het ook niet.
 2. bedankt! Kun je de bladeren wel nog eten?
 3. Ik heb gezocht en gezocht, maar ik kan het antwoord op mijn vraag echt niet vinden............ Wie weet het?; Mijn paksoi en chinese kool heeft altijd direct last van "gaatjes" in de bladeren. Er zijn geen rupsen, maar een soort kleine torretjes die springen. Ze zijn zwart met een wit/geel streepje........
 4. ik gebruik altijd glazen potjes met schroefdeksel...... nog nooit in een waterbad gedaan, wist ik ook niet. ik maak jam en moes maar ook zuur in in de potjes en gaat eigenlijk altijd goed. een heel enkele keer schimmel ontdekt, wrs, dan toch een vuiltje/bacterie geweest. het schoonmaken van de deksels is wel een een extra aandachtspuntje.
 5. wat een mooie beestjes! heerlijk, geitenkaas....
 6. wat leuk zeg! Ik heb alle zakjes per maand in een plastic mapje/zakje met rits en dan samen op een rijtje in een langwerpig bakje. Maar ik vind deze veel leuker....
 7. Nicoline

  oude boerderij

  fantastisch wat een prachtboerderij en omgeving! Is nog altijd een beetje een droom van ons........... Wanneer moet alles "klaar"zijn?
 8. Nicoline

  Moestuin-gek

  wat toevallig, heb me net gemeld en voorgesteld en kijk nu even naar andere nieuwe leden........... Ik heb net , weer via een ander forum, uitgebreid naar je site/laarzen gekeken! Super zijn ze, trouwens!
 9. Nicoline

  hallo

  Hallo allemaal, Op dit forum gewezen door een mede-tuinder...........leuk! Ik heet Nicoline , woon in Almere Haven en heb sinds 2 jaar een moestuin van 400m2 , bij onze vereniging "de Kluitenduikers". Na 20 jaar grote stad, nu groener en ruimer èn met een moestuin vlakbij. Heerlijk! Ik geniet van het werken op de tuin en van het buiten zijn. Manlief is inmiddels ook besmet, al is hij meer van het bouwen........ Heb een deel als "boomgaard" ingericht en heb een grote kippenren met 5 krielkipjes en 2 haantjes. (dat gaat nog steeds goed...). Als ik er ben, mogen ze loslopen. Ze zijn zo leuk .... Verder werk ik thuis, ik maak handgemaakte glaskralen en sieraden en sta regelmatig op (kunst/kerst e.d.)marktjes.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...