Jump to content

douglas

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Dank je wel iedereen ik denk dat ik de verkeerde pomp bestellt heb. Ik wou het zelfde als in de video maar die van mij is veel minder krachtig. Er is geen verschil als ik de accu naast de water zet met een korter inlaat slang. Dat heb ik vandaag geprobeert. Ik denk dat ik gewoon blij moet zijn mijn regenton ermee te vullen. Nog een keer - bedankt voor de hulp.
  2. Bedankt voor je antwoord. Dit is de pomp: https://www.amazon.nl/dp/B06WW9DYPH/ref=pe_19967891_404437601_TE_item. Het is mij niet duidelijk of het 11.5 l/pm is of 20/lpm is. De opvoerhoogte is niet meer dan een meter. Nee - de slang is niet geknikt. Ik had gelezen dat de kabel 6mm dick over zo een afstand moest zijn - als niet zou ik veel kracht verliezen...... Ik hoopte op een systeem als dat van deze man ........................
  3. Ik heb een nieuwe 12v waterpomp gekocht: Seaflo 12v 11.3 l/pm. Ik heb een 3/4inch (20mm) tuinslang die van de pomp naar de sloot gaat (7 meter lang). De pomp zit boven de accu in een kist. Op de andere kant van de pomp heb ik 10 meter 3/4 inch tuinslang voor irrigatie. Ik ben een beetje teleurgesteld met de druk. Kan iemand aub mij vertellen of het beter is de pomp dichterbij het water te plaatsen met een lange kabel naar de accu met een korte inlaat slang en een lange uitlaatslang. Of zou het verschil zeer weinig zijn. (Ik weet dat de kabel van de accu over 7 meter zeer dick moet zijn, en dat is dure spul). Bedankt voor u hulp.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
  • Create New...