Jump to content

marloesamersfoort

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by marloesamersfoort

  1. Dankjewel voor je uitgebreide antwoord. 😃 Ik woon in een stadsappartement en heb alleen een galerij. Geen tuin en zelfs geen balkon. Ik doe het met wat ik kan, ik potten dus. Eens zien of ik daar een andere oplossing voor kan vinden. Ik vind het namelijk veel leuker dan ik had verwacht. Dankjewel!
  2. Dankjewel voor je eerlijke en duidelijke advies @weknow. Ga ik mee aan de slag! Ik ben heel veel aan het leren en sta zeker open voor advies. Heb je enig idee wat er met mijn tomatenplantjes aan de hand is? Is dit een voedingstekort of eerder een ziekte/beestje?
  3. Hi allemaal, Ik lees al een tijdje mee op dit forum, maar deze hulpkreet is mijn eerste bericht. Een aantal weken geleden kwam ik erachter dat de mineervlieg (denk ik) het had voorzien op mijn sla. Ik heb alle aangetaste bladeren weggehaald, maar inmiddels zijn alle nieuwe bladeren van mijn kropsla ook aangetast en ook op de rucola hebben ze het voorzien. Het maakt niet uit of ik de plantjes in een kasje zet of 'vrij' op het balkon ... De stipjes en aangetaste bladeren blijven komen. Ook de zonnebloemen gaan eraan onderdoor. Kan ik hier iets tegen spuiten? Ik heb maar een ieniemienie moestuin en blijf alle plantjes weggooien/halveren :(. Zie foto's die ik heb toegevoegd. Dan heb ik nog tomaten- en brocoliplantjes die er ook niet al te best aan toe zijn. Is dit gewoon een gebrek aan moestuintalent, geef ik ze te veel/te weinig water of hebben ze last van hetzelfde beestje? Zie foto's. Heel erg bedankt voor het delen van jullie kennis en adviezen, ik heb er al veel van geleerd de afgelopen weken en hoop er vandaag nog meer van te leren :).

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
  • Create New...