Jump to content

peter n

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. peter n

  Nieuw hier

  Hallo, Op aanraden heb ik dan toch maar geen paardenmest op mijn bedden gedaan om overbemesting tegen te gaan. Heb wel de bedden afgedekt met worteldoek en ze zijn nu klaar voor de winter. Zou ik nu voor ik ga planten nog wat koemest er op gooien als ik de bedden ga omwoelen of is dat niet aan te raden ???
 2. peter n

  Nieuw hier

  Zal morgen proberen wat foto's te maken van de tuin om te delen. Zal me wat gaan verdiepen in de gewassen die gekozen worden. Denk niet om nu nog te starten met enige groenten en te wachten tot na de winter.
 3. peter n

  Nieuw hier

  Aardappelen staan al zeker op mijn lijstje de andere drie bedden zullen we nog zien,denk aan andijvie en pluksla en wortelen en spruitkool. Zal daar al mee beginnen denk ik met de bedoeling van wisselteelt.
 4. peter n

  Nieuw hier

  Ik zit in België regio Antwerpen. Dit is mijn allereerste keer dat ik met een tuintje begin en wil het eens een jaar proberen en zien of het me ligt. Heb nu de bedden gespit en klaar gemaakt voor de winter. Als mijn eerste jaar goed meevalt,zal ik mijn bedden mooi afmaken met boordstenen en er een mooi tuintje van maken, moest het me toch niet liggen,kan ik nog altijd stoppen hé.
 5. peter n

  Nieuw hier

  Welke gewassen raden jullie aan voor mijn eerste keer ? Zelf had ik gedacht aan aardappelen( maar welke soort), andijvie, wortelen, prei, selder en spruitkool,pluksla, of ben ik te gretig als leek ???
 6. peter n

  Nieuw hier

  Hallo, Ik weet niet op wat soort grond ik zit,maar hij is nooit bewerkt geweest en staat al jaren vol onkruid en gras(Meer onkruid dan gras). Een vriend had me de raad gegeven om er het eerste jaar bodemverbeteraar op te gooien, omdat er niets in de bodem zou zitten van voedingsstoffen, heb er dan koemest van aveve opgedaan. Die ligt er nu reeds een 3 tal weken op. Wat de paardenmest betreft, weet ik niet of die al lang ligt of vers is. Is het aangeraden om dan alles af te dekken met een worteldoek voor de winter om het onkruid geen kans te geven? Ps. Heb bij het spitten zoveel mogelijk vuil en wortels uit de grong gehaald.
 7. peter n

  Nieuw hier

  Hallo, Ik heb dit jaar,samen met mijn buurman,wat kruiden in een bak geteelt,daardoor heb ik nu de microbe te pakken en zou ik graag een moestuintje beginnen. Ik heb een stukje van mijn tuin omgespit en heb nu 4 perkjes van 1,20m 0p 2,70m waar ik volgend jaar mee wil beginnen met telen. Daar ik een totale leek ben ,weet ik totaal niet waar mee te beginnen en heb dus veel vragen. Om te beginnen, ik heb die perkjes omgespit en bodemverbeteraar opgedaan, dit weekend komt daar nog paardenmest over en dan zal er worteldoek overkomen tot na de winter. Mijn vraag...Ben ik tot nu toe juist,of ben ik al verkeerd bezig ??? Meer vragen volgen nog. Groetjes
 8. peter n

  Nieuw hier

  Hallo iedereen, mijn naam is Peter en ben nieuw hier en heb nog duizenden vragen voor jullie.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...