Jump to content

Cantillon

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ze zijn moeilijk om een foto van te maken. Heel klein en verdwijnen in de grond als er wat meer licht wordt aangestoken (plantje stond buiten in de zomer en binnen nu). Ze springen ook op als vlooien. Na nog wat googelen vermoed ik dat het springstaartjes zijn (http://www.janvanduinen.nl/collembola_b.html). Geen idee of de basilicum nog te redden is (is nu ook weer niet zo duur) en of het laagje zand ook helpt tegen deze beestjes. De wortels zien er wel nog goed uit denk ik:
  2. Iemand een idee wat hier het probleem is? Ik zie ook kleine grijze beestjes over de potgrond lopen, maar niet op de plant zelf op het eerste gezicht. Bij het aansteken van het licht lijken ze ondergronds gekropen.
  3. Ik vroeg me af welke de "beste" oplossing is om lussen in staalkabel te maken. Persklemmen, met moeren of duplexklemmen? Wat zijn de voor- en nadelen van elk systeem?
  4. Hallo allemaal, Ik zou graag voor betonplaten zoals hieronder Clematis laten groeien. Ik zou liefst spandraad gebruiken om ze te ondersteunen, maar vroeg me nu af hoe ik die best vastmaak. Ik kan enkel bevestiging voor schroefogen voorzien in de palen en niet in de platen zelf, afstand tussen 2 palen is 180cm. Zou bijgevoegd schema ok zijn om ze mooi te laten groeien? Bedankt!
×
×
  • Create New...