Jump to content

Roberto Skim

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. In de tuin naast ons huis hebben we een mango, zuurzak, granaat appel, vijg, banaan en papaya staan. Het gekke is dat de papaya het eerst heel goed deed. Toen doodging en ik nu al 2 keer nieuwe papayas heb gestekt alleen gaan die iedere keer dood.. Maar hét is leuk er mee bezig te zijn. De zuurzak is veruit de makkelijkste in onze tuin. De mango gaat het lastigst, maar krijgt de meeste liefde:) Ik zal de soorten die je noemde eens opzoeken, thanks voor de info!
  2. Wij hebben inderdaad een klimmende spinazie. Die gaat heel goed. Nu al voor de 2e keer. Daar kunnen we 1 x per week wel van eten als die groot is. Verder ben ik inderdaad aan het kijken wat hier goed groeit en wat we ook zelf graag eten. Op hét moment ben ik druk met het opletten dat de kleine planten niet doorschieten en probeer ik ze te laten wennen aan de hitte en wind buiten. Veel info op het forum te vinden, leuk! Ook is goede grond wel een puntje hier, op het moment heb ik potgrond die ik half om half meng met onze eigen grond. Tegen het verdampen van water en om de grond wat extra voeding te geven heb ik de een laag mulch van bladeren gemaakt.
  3. Goedemorgen allemaal, Nieuw hier inderdaad, ik lees al een tijdje een beetje mee en ik denk dat ik nog veel kan leren van jullie! Wij zijn woonachtig op Aruba en proberen zelf wat groentes te kweken sinds een jaar. Sinds kort hebben we een kleine greenhouse waar ik zoveel mogelijk wil gaan proberen te verbouwen in grote potten. Dit omdat het hier zo warm is dat het water anders heel snel weg is. En ook omdat er dan zo min mogelijk hagedissen bij de lekkere blaadjes en groenten kunnen komen. Voor nu hebben we komkommer, tomaat, Bietjes, sla, peul, haricot en 2 soorten snijbiet gezaait. Ik ga ervan uit dat niet alles het evengoed doet en dat ik straks een aantal soorten overhou die doorgaan als alles goed gaat teminste:) Bedankt voor toevoegen, Groeten Robert

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
  • Create New...