Jump to content

Rouw

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Rouw

  1. Ah, top! Super bedankt voor je reacties. Hier kan ik zeker mee vooruit. De zakken zouden achter het glas staan van mij balkon. Met een hoge zon in de zomer denk ik dat ze vrij veel direcht zonlicht ontvangen, en anders via het glas. Ik denk dat dat niet veel verschil moet opleveren toch? Goede tip van die zakkleur!
  2. Dank voor de reactie rorror! Ik woon in een huurwoning dus de zakken/potten zijn niet echt voor de lange termijn. Zakken klinken dan wel aantrekkelijker. Klopt het ook dat je in een pot ook eerst scherven/stenen/korrels of iets moet leggen en daarna pas de grond? Met een zak, gezien een betere drainage, is dit wellicht niet nodig? Is het daarnaast nog wel aan te raden om de zak te verhogen op de stenenvloer? Of maakt dat wellicht niet zo uit? Zit nu te denken om dan gewoon zakken te kopen en deze te vullen met pokon moestuinmix, dat is nu bij Praxis in de aanbieding. Wellicht deze mix mixen met universele potgrond, of is dat niet aan te raden? Sorry voor deze beginnersvragen, hoop dat jullie me graag op weg helpen.
  3. Ha mensen, ik wil dit jaar ook beginnen met moestuinieren op mijn open balkon op het zuid/westen. Zit te denken om rustig te beginnen met wat kruiden, sla en simpele dingetjes (wellicht tomaten en bieten, suggesties zijn welkom!) Maar zit nu te kijken naar wat voor bak of iets ik zal gebruiken. Ik kwam eerst de Elho green basic XXL bakken tegen, maar zie nu ook plantenzakken die wellicht misschien nog praktischer zijn. Zouden jullie mij hier wat meer advies over kunnen geven? Ik kwam ook nog wat kleinere zakken van 15 cm hoog tegen, is dit geschikt voor kruiden (basilicum, tijm, rozemarijn, dille)? Ben benieuwd!
×
×
  • Create New...