Jump to content

Femfem

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Femfem

  Nieuw tuintje!

  Hi fre3ke, ik ben op marktplaats gaan zoeken, want liep tegen hetzelfde aan als jij. Deze platen haalden we bij de plaatselijke kaasboer, die heeft regelmatige pallets vol met onbedrukt karton. Aan een pallet hadden we precies genoeg voor de hele tuin 😄. Én gratis! Kaasboer blij, wij blij.
 2. Femfem

  Nieuw tuintje!

  Wat foto’s van het harde werk van de afgelopen maanden. Ons tuintje ligt nu mooi klaar voor het komende seizoen! No-dig, met daarna een hele dikke laag met compost en nog wat champost. Nu druk bezig met het maken van plannen!
 3. Femfem

  Nieuw tuintje!

  Nog een vraagje.. wat doe ik met het soms metershoge en brede onkruid, wat ik uit de grond trek?Onder het karton laten liggen als ik de bodem ermee ga bedekken of zijn er andere/betere ideeën?
 4. Femfem

  Nieuw tuintje!

  Super, jullie adviezen en enthousiasme! Ik houd jullie op de hoogte 😀🥳
 5. Femfem

  Nieuw tuintje!

  Na jarenlang veel kweken op mijn balkonnetje, nu in mijn eigen moestuin! 120m2 en de vorige eigenaar heeft een erfenis achtergelaten 😀. Van handig schuurtje, uit elkaar vallend kasje, tot graszoden en een hoop onkruid. Ben echt nog helemaal nieuw als het gaat om moestuinieren met zo’n grote oppervlakte, dus ben benieuwd naar alle tips! Nu ontdekken wat ik ga doen met m’n stekkie. Als eerste al benieuwd naar jullie ideeën. Tuin helemaal opnieuw indelen, inclusief proberen af te komen van al het gras? En zou dan de no-dig methode voor de hand liggend zijn?
×
×
 • Create New...