Jump to content

Mars

Members
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Krimpen

Mars's Achievements

 1. Mars

  Scoutingtuin

  Dankjewel. De reden daarachter is inderdaad zoals Jorieke aangeeft dat we er makkelijk een net overheen kunnen plaatsen.
 2. Mars

  Scoutingtuin

  Inmiddels zijn we een maand verder, en is er een aantal middagen met de kinderen aan besteed. De kinderen hebben ook zaadjes van tomaten en paprika's meegekregen om thuis voor te zaaien, en we hebben een globaal plan voor wat we verder gaan zaaien. Meer foto's op http://scoutingouderkerk.nl/fotoalbum/welpen/groene-vingers-maart-2.html.
 3. Mars

  Scoutingtuin

  Bedankt voor de leuke reacties en tips zover, het idee van een vroege en late oogst is vooral een goeie. In de zomer zal er een periode zijn dat we misschien niet dagelijks aanwezig kunnen zijn. Zelf had ik nog geen moestuinervaring, heb inmiddels wel wat kennis opgedaan en wat bekenden gevraagd om mee te denken. Vanmiddag ga ik wat foto's maken als het weer het toelaat.
 4. Mars

  Scoutingtuin

  Allereerst even over mezelf: ik ben Marcel, 22 jaar en leiding bij een Scoutinggroep in Ouderkerk aan den IJssel. Ik geef bij deze groep leiding aan +/- 30 jongens van 7 tot 11 jaar. Met die kinderen is het de bedoeling om de komende tijd een 'Scoutingtuin' bij te gaan houden. Hiervoor hebben we inmiddels een zestal bakken getimmerd, vrij naar het idee van de Makkelijke Moestuin. De komende tijd hopen we dit uit te bouwen, ook andere speltakken binnen onze groep hebben interesse. Binnenkort zal ik één en ander ook eens op de foto zetten.
×
×
 • Create New...