Jump to content

sjoerd1979

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sjoerd1979

  1. Het heeft even geduurd maar dan toch hier de foto's van mijn moestuin. Hij staat bij een ouder iemand achter het huis dus. We delen de groente dus ook nog maar er is zat voor alle bij. Ook is het handig dat als de pomp voor het beregenen nog aan staat dat zij de stekker uit het stopcontact haalt. Op de eerste foto zie je de tuinbonen al mooi op komen. En de aardappels komen ook al mooi. Nu ook nog hopen dat de courgette en pompoen het gaan doen.
  2. Hier mij compostbak. Heb hem gemaakt van een binnentrommel van een droger. Ik heb de platen aan elkaar gezet met trekbandjes. Na een jaartje knip ik aan een kant de trekbandjes door en kan ik hem leeg scheppen. Hoop dat het ook zo gaat werken.
  3. Ja ik heb stroom. Het is bij iemand achter het huis. Heb dus ook nog hulp
  4. Hallo allemaal, Ik volg jullie al een tijdje op het forum en heb er al veel geleerd hier. via m'n opa ben ik met het groentetuin virus besmet geraakt. Nu zal ik mij even voorstellen. Ben 35 jaar en heb nu 3 jaar m'n eigen moestuin. Ik heb een mooie moestuin van ongeveer 200m2 die langs een beekje ligt. Water geven is dus geen probleem. Slang in het water en pomp aan. Het is hier alleen echt zandgrond en er mag dus nog wel wat voeding in de grond. Ik probeer hier dus vooral veel te leren over het composteren en dan vooral van paardenmest omdat ik daar makkelijk aan kan komen. Binnenkort zal ik wat foto's plaatsen van m'n moestuin. Groeten Sjoerd
×
×
  • Create New...