Jump to content

Ylona

Members
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Geldrop
 1. Ik zie nu je andere berichtje ann123! Een zakje erover? Je bedoeld dus wanneer er een bloemetje komt hier een zakje omheen doen voordat het open is? En deze dan weghalen wanneer er een vruchtbeginseltje is? Helemaal niet aan gedacht! Wat slim!!
 2. Wauw wat een duidelijke uitleg! Dank jullie wel! De reden waarom ik dit vraag is omdat ik vorig jaar precies meegemaakt heb wat ann123 zegt! Ik had 1 pot met oranje snackpaprikas en kreeg van een vriendin cayennepeper. Deze heb ik in een andere pot gezet maar naast de paprika's. De paprika's waren prima maar de pepers hadden de vorm van paprika's maar dan pittig! Ik weet dus niet of dit kruisbestuiving is geweest of gewoon iets anders dan cayennepeper! Ik zou het erg zonde vinden als dit gebeurt bij de mooie pepers van Diana! Overigens was ik wel van plan hier zaden van de gaan oogsten voor eigen gebruik, maar dat is niet zo verstandig dus?
 3. Hoi allemaal, Ik heb afgelopen herfst diverse soorten pepers bij Diana gekocht en ben van plan deze in potten te gaan kweken. Ik heb geen kan dus ze zullen buiten moeten of sommige op onze vensterbank. Nu lees ik in het boek zelf zaden telen van velt dat pepers kruisbestuivers zijn en dat ze een isolatieafstand moeten hebben van 200m. Als ik nou een paar potten met verschillende peper bij elkaar zet, krijg is dan allemaal vreemde pepers of geldt dit echt alleen voor de zaden? Alvast bedankt!
 4. Echt super leuke zaadjes zaten erin!!! De envelop is vandaag naar Flup verzonden! Veel plezier nog allemaal met snuffelen Volgende keer doe ik graag weer mee!
 5. Jeeeeh!!! De envelop is bij mij aangekomen!! Dat wordt lekker snuffelen het weekend
 6. Ik wil graag meedoen en ben gelukkig al lang genoeg lid. Ik weet alleen niet of ik genoeg Posts geplaatst heb, ik lees hier vooral veel en heb er al ontzettend veel geleerd hier! Hopelijk is het toch voldoende
 7. In dat geval wil ik me graag aanmelden voor de nieuwe ronde!!
 8. Lijkt me erg leuk om mee te doen! Ik heb het boek van Velt besteld maar nog niet binnen. Dit jaar dus ook nog niet altijd op de juiste manier zaden gewonnen. Dit jaar doe ik dus nog niet mee, maar volgend jaar ga ik me zeker aanmelden voor deze envelop! Veel plezier allemaal met snuffelen en ruilen!
 9. Yeah!!! Envelop B is binnen!!! Vanavond lekker snuffelen!
 10. Jaaa ik ook enjoy!!! Ik hoop eigenlijk dat hij vrijdag bij mij kan zijn, dan komt mijn vriendin en kunnen we lekker samen snuffelen! Maar ik weet niet of hij intussen al naar Ann is verstuurd
 11. Hoe staat het met envelop B? Is die al naar de volgende op de lijst? Ik ben niet Nieuwsschierig ofzo hoor
 12. Ohw Samantha, wat erg!! Ik had echt een heel verhaal geschreven dat er zon leuke dingen inzitten enzo!! Maar nu kijk ik in mijn berichten en staat hij er idd niet tussen!! schaam schaam... Dan stuur ik de envelop naar jou! Ik heb je adres! Sorry!!!
 13. Helaas, nog geen bericht van SamanthaP. Ik stel voor om hem naar de eindbestemming te sturen? Kun jij mij het adres geven SuusP? Groentjuh, ik neem jou niks kwalijk! Was er ook vanuit gegaan dat ze dat anders wel bij het postkantoor zouden melden! Waarschijnlijk zijn de gladde zakjes naar 1 kant geschoven waardoor de envelop zo dik werd. Maar ik ben in onderhandeling met PostNL.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...