Jump to content

Cisca

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Cisca

 1. Ze staan er pas een week in en in de volle grond. Ik zie dat ze nu ook worden opgegeten Dit is de luifel tegen de slagregens
 2. Oke. Mijn eerste ervaring was een bloemkoolplantje, dat elke dag slap hing, als het geen water kreeg. Die had soms wel drie keer per dag water nodig, maar toen was het een stuk warmer. Ik ga vandaag een foto maken en plaatsen.
 3. Doordat ik er folie overheen heb gespannen is de grond redelijk droog gebleven. Ze staan onder een soort luifel, zodat ze wel voldoende lucht krijgen. De onderste blaadjes zijn geel, maar de rest is mooi groen. Ik geef vandaag een keer geen water en kijk wat ze dan gaan doen.
 4. Vorige week heb ik jonge boerenkoolplantjes geplant en afgedekt met doorzichtig folie, om ze te beschermen tegen de harde regenbuien. Ik geef ze elke ochtend water en nu worden de onderste blaadjes wat geel. Geef ik teveel en te vaak water?
 5. Hallo allemaal, Ik ben Cisca, een beginnende moestuinliefhebber, heb twee trostomatenplanten, een bloemkool en negen jonge boerenkoolplantjes en woon in limburg. Volgend voorjaar, wil ik mijn moestuin uitbreiden en zit vol vragen, waar ik hier hopelijk een antwoord op zal vinden.
×
×
 • Create New...