Jump to content

aseel

Members
 • Posts

  378
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  zaandam

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Klopt deze vraag had ik ook ib 2016 gestelt..nu heb ik een andere tuin. En ben vergeten bij wie ik het bestelt had..
 2. Beste tuinders, Zoals jullie weten heb ik recent een nieuwe moestuin. Daat ga ik een fruitbos aanleggen. Daarom zoek ik goedkope fruitbomen. Het heeft geen haast. Kan pas in de voorjaat planten.. wie kent goedkope verkopers vam fruitbomen.
 3. Jippie heb een volsktuin gevonden.. Het is 300 .zit zwarte zeil op..dus geen onkruid..maar wel veel rotzooi..300 meter is best veeel maar..ik ga wel bomen planten enzo..en grasveldje maken.totdat ik 100 meter teelgrond over hou..het is en blijft veel werk..de afstand van de auto tot de tuin is ook best ver..maar eerst 6 maanden kost het niks..en daarna 35 euro..dus ik kijk.hoe het gaat lopen..
 4. Heb nog steeds oosterdel knoflook nodig..hoop dat iemand ze heeft deze seizoen..
 5. Ligt ook te ver voor mij. Ben ook oo zoek. Maar wilt niet vlotten.
 6. Zie deze advertentie. https://link.marktplaats.nl/m1683848806?utm_source=android_social&utm_content=vip&utm_medium=android_social&utm_campaign=socialbuttons
 7. Heb een boomstam ontwortelt๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
 8. Heb iemand aangesproken of ze hulp nodig hadden. Dat bleek dan zo te zijn. Ben ik tenminste in de natuur. En heb wat lichaamsbeweging.
 9. Heb een plek gevonden op.iemand tuin. Waar ik klusjes kan doen..jippie..en dat is juist de tuin ook waar ik een tuuntje wil.
 10. Heb me inmiddels bij de 5 tuinvereniging ingeschreven. Maar 5 wachtende voor me. Moet gewoon geduldig zijn.
×
×
 • Create New...