Jump to content

oosterpeen

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Esbjerg
 1. Na even flink gegoogled te hebben. Denk ik dat de laatste 2 foto's Tatsoi of paksoi is. Nu weet ik helaas nog niet wat de eerste 3 foto's zijn.
 2. In ieder geval super bedankt voor de informative tips. (heb trouwens zakken tuinaarde zonder mest)
 3. Oke beste mensen, foutje van de chef Ik heb gewoon vollop radijzen, kwestie van beter kijken Ik trok toevallig er een bosje uti wat nog niet volgroeid was, de meeste hebben al radijzen. Excuus
 4. de overweging was: 1000 zaden voor < 1,- heb tevens ook veel andere zaden gekocht die wel netjes gesorteerd zaten. Courgetten, sla, wortels, etc etc Ze gaan als een tierelier!!! Hoop dat er nog een groente whizzkid weet wat voor groentes dit zijn.
 5. Weknow, Thanks voor de info. Grond: de goedkoopste tuinaarde van de bouwmarkt. Dunner zaaien dus..... moet ik alles uit elkaar trekken of... denk je dat ik nog wel radijsjes krijg zo?
 6. Zijn we weer, met een beginnende moestuin vraag. Zie hieronder mijn Radijzen hoekje..... Tja het ziet er een (beetje) vol uit..... Na 4 weken trok ik er net 1 bosje uit. Tot mijn verbazing nog niet eens bolletjes gevormd..... Hoelang moet ik +- wachten en wat kan ik doen om het te verbeteren? De groenten uit mijn Deens moestuin.
 7. Bedankt Gerrit Weet je hoeveel werk het was om 1000 gemixte zaden te sorteren?
 8. Heb een aantal groentes gekocht via China helaas zaten de 1000 zaden gemixt. hierdoor weet ik niet wat de onderstaande foto's zijn, kan iemand mij helpen?
×
×
 • Create New...