Jump to content

4leafclover

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 4leafclover

  1. Dat is ook een goede idee, Wilma! Ik ga ook boontjes neerzetten, zal je tip dus zeker meenemen!
  2. Wat een mooie tuin met veel mogelijkheden! Ikzelf krijg ook per 1-1-2016 een moestuin bij ons in het dorp van ca. 150m2, ook een leuke uitdaging. Wordt mijn eerste 'echte' moestuin, op een stuk tuin en kas aan huis na. Heb er ook al super veel zin in om aan de slag te gaan!
  3. Super, dank je wel! Heb inderdaad ook goudsbloem in bestelling en ook div. kruiden waaronder ook rozemarijn. Ik ga sowieso een vak apart maken die samen met de wisselteelt ook gewoon doorschuift. Goede tip ook om aan randen van de vakken ook bloemen te planten Hoop volgend jaar ook wat foto's te kunnen gaan plaatsen zodra de tuin is ingedeeld.
  4. Beste allemaal Ik lees al een geruime tijd mee en heb al veel tips en antwoorden gevonden. Volgende maand krijg ik een mooie moestuin aangewezen van 150m2. Ik heb al een mooie indeling hiervoor gemaakt en de zaden zijn ook al besteld. Ook heb ik zaden van snijbloemen mee besteld. Vind het erg mooi in de tuin en leuk voor ons dochtertje om zelf bloemetjes te plukken voor thuis in een vaasje. Ik heb een vraag waar ik het antwoord niet van kan vinden. Hopelijk kunnen jullie mij helpen: wat zou de beste plaats zijn voor snijbloemen te plaatsen in de moestuin ivm wisselteelt? Ik wil voor de snijbloemen een apart vak aanhouden. Kan ik deze toevoegen ipv aardappelen ( ik ga geen aardappelen verbouwen), zodat de snijbloemen het jaar erop naar het vak van de wortel groep gaat en zo verder mee draaid? Of is het beter om, net zoals de aardbeien, juist een vak apart te houden en niet mee te draaien in de wisselteelt. Groeten, Suzanne

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
  • Create New...