Jump to content

Anonienke

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Breda
 1. en klopt het dat je er een bakje per dag af kan halen ?
 2. Ik hen zojuist 2 frambozenstruiken gekregen, maar we hebben onlangs steentjes in de tuin gelegd dus daar plant ik ze niet in. Ze zouden eind mei al vruchten geven. Gekregen van iemand die ze zelf verkoopt de frambozen en er heel veel heeft. Waar kan ik de struiken het best in zetten en hoe enzo? Geen ervaring hiermee. Kon het via het zoeken hier niet echt vinden. groetjes nienke.
 3. Vanmorgen had ik ineens schimmel? Geef ik teveel water? Of lucht ik te weinig? Hoe kan dit en is het nog te redden?
 4. dank jullie. ik heb besloten ze gewoon gratis te doen. had geen ideee.
 5. Ik heb een aantal stekjes thuis en wil er meer mee gaan doen. Wat buren vragen of ze er wat mogen kopen. Nu zat ik te denken om via onze wijkgroepsapp ook wat te verkopen. Wat is een mooie prijs voor stekken?
 6. Hoi. Ik heb gister het eea verspeend. Komkommer Biet etc was al een cm of 5. Elk plantje in een apart groter turfpotje. Nu zijn sommige plantjes al wat hoger en heb ik er en sateprikker langs gedaan. Het plantje probeerde ik met touwtjes en binddraad met metaal erin aan het stokje te maken maar dat valt omlaag natuurlijk. als ik het straks die niet maar dan zit het helemaal strak aan het steeltje. hoe doen jullie dat? fotos? Groetjes Groetjes.
 7. Best duur voor een marktplaats ding. En moet er nog 90 kilo.eter voor rijden dan. Hhelaas
 8. ben niet zo handig met dit soort dingen. dat blijft dan weer liggen haha
 9. Hoi hoi. Gezien ze hier bij ikea breda uitverkocht zijn, vroeg ik me af of iemand dceze nog heeft staan en er niks mee doet. Iets vergelijkbaars mag ook.
 10. Hoi hoi. Wie weet in welke winkel ik zo goedkoop mogelijk stapelbare bloempotten kan koppen. Heb er best veel nodig. Had gezien dat elho ze ook heeft, maar hoop ze goedkoper te vinden.
 11. Hoi! Wie weet waar ik een aardbeientoren kan kopen? Geen webshop maar een tuincentrum ofzo. Heb net 30 aardbeienstekjes gekocht en ivm beperkte ruimte wil ik zon piramide toren. Groetjes Nienke
 12. Anonienke

  Domme vraag?

  Ok maar als ik afknip, waar groeit het dan gerder?

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...