Jump to content

Tjeerd

Members
 • Posts

  33
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Nieuwerkerk aan den ijssel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bedankt voor de foto’s! Ik ga van het weekend beginnen aan een hok! volgrnde vraag, zouden jullie starten met kuikens of zelf eieren halen en die (laten) uitbroeden in een broedmachine? zou een verwarmde propegator dienst kunnen doen als broedmachine?
 2. Ik lees al een tijdje mee en het begint toch wel een beetje te kriebelen! kunnen jullie nog eens wat foto’s maken van jullie hokken en rennen? Gebruiken jullie naast kippengaas nog andere materialen voor de ren?
 3. Ik wil vanavond mijn pepers en paprika’s gaan verspenen naar een nieuwe, ruimer potje. Ze staan nu in een verwarmde propegator zonder extra licht! Moet ik ze daarin terugzetten met extra licht? Is TL licht dan ook genoeg of toch ergens groeilampen aan schaffen?
 4. Het invriezen wil ik dit jaar ook proberen. Vraag voor daarna;) hoe bereid je ze daarna? Koken of gebruik je ze alleen voor het roerbakken?
 5. Ik ben nog op zoek naar zaden van de san marsano tomaat voor de pasta saus.. ik ben ze ergens tussen vorig jaar en dit jaar kwijt geraakt vrees is..
 6. Vraagje: hoe bewaren jullie de sperziebonen? Ingevroren of in potten?
 7. Ik hou me aanbevolen voor een aantal plantjes.
 8. Van wie zijn deze eitjes op mijn tuinbonen?
 9. Tjeerd

  Tomaten Topic 2020

  De tomaten staan bij mij al een week of 3 in de kas en doen het daar beter dan thuis, ze worden dikker en groeien minder de lengte in, gelukkig! De koude nachten heeft weinig schade aangericht. In een ander topic vroeg ik om tips om ze vanaf boven te geleiden, dit is gelukt! Nu heb ik de eerste touwtjes gebonden, moeten de touwtjes al gelijk strak hangen of komt dit door de verdere groei wel goed? Foto’tje:
 10. Mijn aardappelen komen al boven, wat mij doet vermoeden dat ik ze iets dieper had mogen poten, kan ik hier nog aarde overheen leggen? Ik heb doe alles met verhoogde bakken die niet helemaal tot de rand gevuld zijn, ik zou ze dus nog een paar centimeter kunnen aanaarden!
 11. Ik ben opzoek naar hogedraadhaken, is er iemand die deze haken aanbied voor een mooie prijs?
 12. Ik denk dat het de patrijs oplossing gaat worden, dit kit in het L profiel en gaan!:)
 13. foto’s iets later dan gepland.. kinderen.. ik zit zelf aan hout te denken, balkjes van 3 a 4 cm, die buigen niet door over een lengte van 2 meter?
 14. Frans, bedankt! Ga ik me even in verdiepen!
×
×
 • Create New...