Jump to content

rianned

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Zierikzee
 1. rianned

  Munt met gaten

  Toevallig heb ik pas een paar van die kevertjes gezien! Dan weet ik nu eindelijk wat het is [emoji12]
 2. rianned

  Munt wassen

  Hallo allemaal, Ik wilde net wat muntthee gaan drinken totdat ik zag dat er beestjes op de munt zaten (waarschijnlijk luizen?). Hoe wassen jullie munt? Ik heb gelezen dat je het in een bak met water heen en weer moet schudden, maar dat hielp niet. Een middel tegen luizen spuit liever niet op de munt die ik in mijn thee doe...
 3. rianned

  Munt met gaten

  Ik zag geen sporen, maar rupsen heb ik nog nooit gezien in de tuin en slakken juist heel veel.
 4. rianned

  Munt met gaten

  Oh wat jammer! [emoji23] De spinazie zijn ze ook al gek op
 5. rianned

  Munt met gaten

  Ik heb vorige week muntstekjes in de tuin gezet, maar sinds gisteren zitten er ineens grote gaten in. Ik heb gelezen dat slakken helemaal niet van munt houden en ze zelfs weert. Heeft iemand een idee wat er mijn munt opeet?
 6. Bedankt! Ik hoop dat hij overleeft [emoji51]
 7. Bedankt allebei!
 8. Ik heb pas dit geweldige plantje gekocht. Ik kan er ├ęcht niet afblijven Ik heb twee vragen: - Kan je deze stekken of moet ik gewoon steeds een nieuw plantje of zaad kopen? - Mijn plantje zit in een redelijk kleine pot. De wortels komen er uit aan de onderkant. Betekent dat dat hij in een grotere pot moet of hoeft dat niet?
 9. Een paar maanden geleden ben ik begonnen met AH moestuintjes en opeens ontstond voor mij een nieuwe hobby. Van een collega heb ik tomatenplanten gekregen. Nu heb ik ze in een langwerpige plastic plantenbak staan. Het zijn er een stuk of 8. Er zit maar een paar centimeter tussen elke plant en ze zijn nu ongeveer 10-15 cm hoog. Ik had er redelijk veel bij elkaar geplant omdat ik dacht dat ze het toch niet allemaal goed zouden doen. Dat bleek dus wel zo te zijn, er is er maar 1 gesneuveld (opgegeten door de hond). Ik wil de planten zo snel mogelijk uit elkaar halen, maar mijn vraag is hoe doe ik dat - zonder ze kapot te maken - en waar zet ik ze dan (in)?
×
×
 • Create New...