Jump to content

Annemarije

Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Achterhoek
 1. Hoihoi! Ik heb al een klein glazen kasje, maar ik zou graag een wat grotere kas erbij willen hebben. Nu zag ik dit voorbij komen op Pinterest. En ik ben eigenlijk wel erg enthousiast over het idee! Nou vroeg ik me af of er mensen zijn die zelf een kas in de grond hebben. En ik ben natuurlijk super benieuwd hoe goed dit werkt! Ook vraag ik me af of dit nou ook nog beter werkt als je in de winter ook groenten wilt verbouwen. En zijn er nog andere +/- punten aan dit type kas? Tips over hoe je zo'n kas moet bouwen zijn ook erg welkom natuurlijk!
 2. Annemarije

  Hoihoi!

  Jaa klopt! Kan je lekker druk mee zijn maar eet het (gelukkig) niet allemaal zelf op. Ik ken iemand die een soort klein winkeltje voor groenten en bloemen heeft. En die koopt alles wat ik over heb op. Anders zou ik zoveel weg moeten gooien. En als ik ergens niet tegen kan is het eten/plantjes weggooien xd en ik vind het gewoon ontzettend leuk om groenten te verbouwen! Dus mooie winwin situatie toch? (: Jaa ik hou marktplaats al in de gaten!
 3. Annemarije

  Hoihoi!

  Dankjewel! (: jaa zeker genoeg ruimte! Ik vind het ook echt ontzettend leuk om nieuwe dingen te proberen! Alleen niet echt veel kas ruimte. Dus ik wil volgend jaar graag zo’n hele giga grote tunnelkas hebben. Maar die dingen zijn zo duur helaas!
 4. Annemarije

  Hoihoi!

  Hoi allemaal! Ik heb al een poosje een account op dit forum, maar heb er nooit actief wat mee gedaan. Dus ik dacht laat ik me ook eens voorstellen! Ik ben Anne Marije 21 jaar, ik woon op een boerderij in de achterhoek, en dit is mijn 3e moestuin jaar (: mijn moestuin is op dit moment 760 m2, en ieder jaar steel ik weer een stukje van het grasland van de koeien af! Ik ben begonnen met mijn moestuin omdat ik de ziekte van lyme heb. En zoals jullie waarschijnlijk allemaal weten, werkt een moestuin ontzettend rustgevend, en misschien ookwel een beetje helend. Dat effect heeft het in ieder geval wel op mij! Ik vind het heerlijk om even mn hoofd te kunnen leeg maken in de tuin, en dingen te zien groeien! Alles wat ik weet van de moestuin, heb ik geleerd van m’n opa. En hij vind het stiekem zo leuk dat ik zijn moestuinpassie deel, dat hij meerdere keren per week komt kijken, en vaak ook helpen in de tuin! Ontzettend lief, maar vooral gezellig! Hieronder kun je een foto zien van mijn tuin een aantal weken geleden. (Beetje donkere dag helaas ) Groetjesss (:
×
×
 • Create New...