Geplaatst: 6 mei 201510 j Ja, doe ik niet weer Rabarber is lekker door zijn geheel, het sap vond ik niet echt lekker. Wel met aardbei en andere vruchten straks, maar dan is het meer een soort vulling voor als je weinig andere vruchten hebt. Ik las dat jij sap had gedronken en dat het lekker was? Of vergis ik me nou? Misschien dat het met de stoompan gewoon te waterig werd? Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Geplaatst: 7 mei 201510 j Auteur ja, dat was een sapje van onze gastvrouw die het gekocht had in de natuurwinkel, was lekker, goed recept?(zal toch eens op het etiket kijken in onze natuurwinkel ) ik was van plan het te mixen met waterkefirsap, maar volgens kenners gaat dan de prik eruit en ook de beweerde probio voordelen maar dat sappen in de sappan ging dus goed? stukjes en dan stomen?
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.