henkg Geplaatst: 29 mei 2018 Geplaatst: 29 mei 2018 Men neme een liefst jonge knoflookbol: Topjes van de tenen afsnijden. In aluminiumfolie, wat tijm en rozemarijn, beetje olijfolie erbij. Zout en peper hoeft echt niet. Folie dichtvouwen: Na ruim 30 minuten in de oven, op 170 - 180 graden: De teentjes kunnen in zijn geheel gegeten worden, pellen hoeft niet (in ieder geval niet bij jonge verse knoflook). De smaak wordt heel mild, één bol p.p. is echt niet teveel. Heel lekker.Volgende keer ook eens proberen met niet dichtgevouwen folie, misschien wordt de buitenkant dan mooi krokant. Quote 2025_teeltlijst (.xlsx)
iwan500 Geplaatst: 29 mei 2018 Geplaatst: 29 mei 2018 Ik ga het proberen!Klinkt lekker en ik heb 20 bollen ong.Denk alleen niet dat ik die dag dan ergens heenga want het is een stinkbom Quote
_lotte_ Geplaatst: 9 juni 2018 Geplaatst: 9 juni 2018 Ook lekker op de barbecue, dan wel niet volledig in folie draaien Quote https://www.instagram.com/_mrssimplelife_/http://mrssimplelifeblog.wordpress.com/
Mariekeenfrance Geplaatst: 10 juni 2018 Geplaatst: 10 juni 2018 Ik maak vaak kip in de oven en doe daar dan veel ongepelde knoflook bij. Heerlijk om bij het eten op een stukje brood te doen. Wat overblijft vries ik in, en als ik lekkere saus wil maken dan ontdooi ik ze prak fijn en wat zelfgemaakte mayo erdoor roeren. Quote Mijn naam is Marijke, maar de Fransen noemen mij Marieke.
Spitskool Geplaatst: 10 juni 2018 Geplaatst: 10 juni 2018 Dit gaat voor volgend weekend op de to do lijst. Lekker zeg. Quote Eeuwigdurend aanrommelend moestuinier.
Spitskool Geplaatst: 11 juni 2018 Geplaatst: 11 juni 2018 Hoppa! Met wat rozemarijn, tijm en olijfkruid. Quote Eeuwigdurend aanrommelend moestuinier.
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.