rorror Geplaatst: 21 juli 2023 Geplaatst: 21 juli 2023 Sinds eind vorig jaar smaken bij mij de HAK bruine bonen anders dan de 30jaar ervoor. Het was één van mijn mijn lievelingsgroente uit pot. Zijn veel harder en lijken meer smaakloos. (bijna kidneyboon achtig). Vroeger kon ik ze gewoon koud uit het potje eten, lekker zacht en smaakvol. Nu krijg ik ze door de hardheid en smaak, bereid met een gerecht bijna niet meer weg. Ik weet dat vorig jaar de HAK productie verhoogt is, zodat ze in de winter niets hoefde te produceren met de hoge gas prijs. Aanname 'Dus wellicht koken ze het veel korter bij HAK, en hebben iets gedaan waardoor de houdbaarheid langer wordt?' Hebben meer mensen deze ervaring? Hoe kan ik die bonen zachter krijgen? Moeten ze dan nog een keer extra gekookt worden? Quote Gebreksverschijnselen, aandoeningen, in Paprika of Pepers.
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.