rorror Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 Sinds eind vorig jaar smaken bij mij de HAK bruine bonen anders dan de 30jaar ervoor. Het was één van mijn mijn lievelingsgroente uit pot. Zijn veel harder en lijken meer smaakloos. (bijna kidneyboon achtig). Vroeger kon ik ze gewoon koud uit het potje eten, lekker zacht en smaakvol. Nu krijg ik ze door de hardheid en smaak, bereid met een gerecht bijna niet meer weg. Ik weet dat vorig jaar de HAK productie verhoogt is, zodat ze in de winter niets hoefde te produceren met de hoge gas prijs. Aanname 'Dus wellicht koken ze het veel korter bij HAK, en hebben iets gedaan waardoor de houdbaarheid langer wordt?' Hebben meer mensen deze ervaring? Hoe kan ik die bonen zachter krijgen? Moeten ze dan nog een keer extra gekookt worden? Quote Gebreksverschijnselen, aandoeningen, in Paprika of Pepers.
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.