Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

HAK - Bruine bonen


rorror

Aanbevolen berichten

Sinds eind vorig jaar smaken bij mij de HAK bruine bonen anders dan de 30jaar ervoor. Het was één van mijn mijn lievelingsgroente uit pot. Zijn veel harder en lijken meer smaakloos. (bijna kidneyboon achtig). Vroeger kon ik ze gewoon koud uit het potje eten, lekker zacht en smaakvol. Nu krijg ik ze door de hardheid en smaak, bereid met een gerecht bijna niet meer weg.

Ik weet dat vorig jaar de HAK productie verhoogt is, zodat ze in de winter niets hoefde te produceren met de hoge gas prijs. Aanname 'Dus wellicht koken ze het veel korter bij HAK, en hebben iets gedaan waardoor de houdbaarheid langer wordt?'


Hebben meer mensen deze ervaring? Hoe kan ik die bonen zachter krijgen? Moeten ze dan nog een keer extra gekookt worden?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...