Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sinds eind vorig jaar smaken bij mij de HAK bruine bonen anders dan de 30jaar ervoor. Het was één van mijn mijn lievelingsgroente uit pot. Zijn veel harder en lijken meer smaakloos. (bijna kidneyboon achtig). Vroeger kon ik ze gewoon koud uit het potje eten, lekker zacht en smaakvol. Nu krijg ik ze door de hardheid en smaak, bereid met een gerecht bijna niet meer weg.

Ik weet dat vorig jaar de HAK productie verhoogt is, zodat ze in de winter niets hoefde te produceren met de hoge gas prijs. Aanname 'Dus wellicht koken ze het veel korter bij HAK, en hebben iets gedaan waardoor de houdbaarheid langer wordt?'


Hebben meer mensen deze ervaring? Hoe kan ik die bonen zachter krijgen? Moeten ze dan nog een keer extra gekookt worden?

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...