Geplaatst: 25 juli 20241 j Onderstaand boekje, 50 pagina's, heb ik eens meebesteld met een heul groot 🥴 boek van Velt. Het geeft enige richtlijnen over het inmaken en bewaren van de oogst.Het is inderdaad een richtlijn. Over geleisuiker, vruchten welke van nature zelf pectine bevatten, dat citroen hierbij helpt. Online kom ik hierover nog meer tegen maar het spreekt ook weer tegen.   Wie kent een goed boek, wat meer achtergrondinformatie heeft en iets preciezere recepten, over het inmaken van fruit waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke bindmiddelen zoals pectine, agaragar, chiazaad.  Alvast bedankt.  25 juli 20241 j aangepast door Vlietzicht Wijziging Voor mij gaat het spelletje van moestuinen niet om de 'knikkers', maar bij winst wordt het wel smullen 😋😉  Moestuinseizoen op Vlietzicht
Geplaatst: 1 september 20241 j Ik lees even mee. Ik wil ook gaan inmaken en kan wel ook wel een goed boek of boeken hierover gebruiken.Â
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.