Ga naar inhoud

Featured Replies

Geplaatst:

Onderstaand boekje, 50 pagina's, heb ik eens meebesteld met een heul groot 🥴 boek van Velt. Het geeft enige richtlijnen over het inmaken en bewaren van de oogst.Het is inderdaad een richtlijn. Over geleisuiker, vruchten welke van nature zelf pectine bevatten, dat citroen hierbij helpt. Online kom ik hierover nog meer tegen maar het spreekt ook weer tegen.

 

20240725_114348.thumb.jpg.0c06b741b9e131868104675609e35c15.jpg

 

Wie kent een goed boek, wat meer achtergrondinformatie heeft en iets preciezere recepten, over het inmaken van fruit waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke bindmiddelen zoals pectine, agaragar, chiazaad.

 

Alvast bedankt. 

 

aangepast door Vlietzicht
Wijziging

Voor mij gaat het spelletje van moestuinen niet om de 'knikkers', maar bij winst wordt het wel smullen 😋😉

 

Moestuinseizoen op Vlietzicht

  • Vlietzicht changed the title to Welk boek fruit inmaken met natuurlijke pectine?
  • 1 maand later ...
Geplaatst:

Ik lees even mee. Ik wil ook gaan inmaken en kan wel ook wel een goed boek of boeken hierover gebruiken. 

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic